Unghii scurte sa nu imi zgarie penisul cand imi fac sex oral sau daca stie sa faca sex oral si fara sa zgarie e ok, dar cum ma protejez mai bine fara unghii mari
Si cum te stergi la cur sau piersicuta cu asa unghii? Cum gatesti, cum cureti leguma? Sau stai ca poate gataste maica-ta si tu stai numai la manichiura. O femeia de casa nu isi va lasa niciodata unghii lungi pentru ca o femeie de casa va trebui sa spele rufe, sa calce, sa faca mancare si curat. O pitipoanca parfumata cocotata numai pe tocuri si cu blugi din aia stramti ( franjurati ) normal ca isi va lasa unghii de 10 cm pentru ca in afara de manichiura si coafura, nu stie sa faca nimic.
Ma era mai demult pe yt sau insta un clip cu o tipa cu unghii de vreo 7-8 cm care arata exact ceea ce vrei tu sa afli
Ai dimensiune la unghii cat jumatate din penisul meu.
Cred ca unghiile mele sunt mai mari decât organul tău
Și cu unghiile astea am făcut sarmale, cozonaci...
Organul meu e un gentleman. Se ridica ca sa se aseze doamnele. Ia loc daca ai obosit.
Sunt o doamna. Nu ma așez lângă necunoscuți perverși.
"Doamna"? Daca nu stiai, pe Pamant exista doua categorii de doamne. Doamne si Doamne Iarta-ma. Tu din categoria nr. 2
Nu conteaza daca sunt scurte sau lungi, conteaza cum gandeste sa ai ce comunica cu ea
Mie imi plac oricum .Dar fiecare are gusturi si pareri diferite nimeni nu iti poate raspunde cum.
beausingurlamasamea întreabă: