| Nemessys a întrebat:

Barbati, voi platiti nota de plata cand iesiti cu o femeie?
Si pentru femei : Ce va trece prin cap atunci cand un barbat nu va plateste nota de plata, desi intalnirea a fost de nota 10?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întâlnirile nu-s cam demodate? thinking
Dacă întâlnirea ar fi de nota 10, tipul ar avea o atutudine aroganta, dominatoare,
autoritara care l-ar determina sa se ofere el sa plătească. Deci nu prea are cum sa fie o întâlnire de nota 10 si sa nu vrea el sa plătească.
Par ultima materialista, nu? laughing Nu vreau sa-mi plătească. Vreau doar sa se ofere s-o facă, oricum îl refuz si plătesc eu(de obicei, depinde de context). Atitudinea in sine contează.E ca deschisul ușii/portierei sau trasul unui scaun. Apreciez chestiile astea.Nu e ca si cum sunt prea fragila si nu pot sa deschid singura o usa.Sau sa platesc singura o masa.Nu ma astept sa facă asta doar pentru ca sunt femeie si asa l-a invatat societatea, sa "respecte" femeia.Respectul asta se dobândește,
indiferent de sex. Vreau sa facă chestiile astea (inclusiv sa se ofere sa plătească)
pentru ca in felul asta își validează poziția superioară,
de "putere", masculinitate.
Chiar dacă o femeie n-o sa-ți recunoască niciodată, mai ales una care se lauda in sus si-n jos cu independenta ei, atitudinea asta protectoare, superioară atrage orice tipa.Nu prin prisma unui beneficiu material(cadouri, mese plătite), ci a felului in care e tratată.
Asta se aplica doar dacă întâlnirea precede in mod conștient fie o relație, fie sex/ o aventura.Adica dacă exista deja o legatura sau cel putin începe sa se formeze una. Daca ieșim in calitate de amici/prieteni/ străini care habar n-au ce urmează, nu e asa mare tragedie dacă nu se oferă el sa plătească.Dar tot as prefera s-o facă.Nu sa plătească, doar sa se ofere.

62 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

@mgtow 0 pentru tine ca ai dat ignore. Cat de penibil poti sa fii? laughing E deja comic. Logic ca ai făcut asta, acum mars si plangi la mamica in brate. Also răspunsurile alea ale tale sunt pline de aberații. Ce am zis nu are nicio legătură cu ce ai scris tu acolo. Adică wtf? Nu sunt interesata de relații momentan. Daca aveai o viata asa bună nu iti duceai veacul pe TPU. Si esti si urat cu draci. laughing Normal ca doar de panarame ai dat. Daca aveai caracter calumea, dar și de asta duci lipsa. Cu modul în care tratezi femeile nu vei găsi niciuna care sa stea. Dar sper in continuare sa vezi ce om de cct esti si sa te schimbi. Pwp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intalnirea n-a fost de nota 10 daca nu achita nota de plata. Nu-mi mai pierd timpul cu un needucat dupa aia.