Femeile inteligente au principii. Adica au o anumita vedere si vor ceve serios de la un baiat/barbat. Au niste cerinte care sa fie convinsa ca merita sa fie cu ea, sa se simta sigura si protejata. Si concluzia? Unii sau majoritatea doar le admira, dar nu toti sau nu multi le pot avea pentru ca ei se incadreaza doar la standardele fetelor "frumoase"
Fetele frumoase sunt si ele inteligente, destepte ect. Dar tu aici ai pus 2 categorii d fete deci le iau la rand.
Fetele "frumoase" pot fi mai usor de cucerit decat una "inteligenta " si cu principii serioase.
Acum o fata inteligenta poate fi foarte frumoasa, o fata frumoasa poate fi inteligenta, desteapta etc.
Nu e o anumita masura/limita. Fiecare are un +,-.
Eu m-am rezumat la ce am inteles.
Acum o sa zica si ei"femeile admira barbatii politicosi, inteligenti si u simtul umorului dar prefera unul cu bnai"-e corect?
Asta e gen de ce femeile admira barbatii frumosi dar saraci si ii prefera pe cei urati si cu bani.ma gandesc ca e vorba de interes, cat despre intrebarea ta, barbatii nu agreeaza "stafiile", daca ai prins ideea.
Fiecare barbat are mandria lui. Nu toti sunt la fel. asta e greseala multor fete care generalizeaza si judeca un baiat fara al cunoaste si a vedea de fapt adevarata lui personalitate. Altii prefera o fata pentru inteligenta, gandirea si felu ei de a fi. Altii prefera fetel frumoase doar pentru a se mandri cu cine sunt ei... a se afisa cu ele dar stau doar pe interes.
Pentru ca daca ar prefera una inteligenta, e ca si cu magnetii.
Pt a se atrage, trebuie poli opusi. You got it? You smart little girl!? :X
Uite, un raspuns bun.
O femeie frumoasa si proasta poate parea inteligenta daca tace.
Una urata nu poate parea frumoasa daca tace.
anonim_4396 întreabă: