Dimpotrivă, barbatii care nu sunt căsătoriți si sunt virgini la 25 de ani au cele mai mari sanse de a avea o familie fericita daca nu sunt dependenti de masturbare. Cei mai fericiți șunt cei care respecta principiile Creatorului si nu fac sex inainte de căsătorie iar dupa casatorie sunt fideli sotiilir lor si reciproc.
Ce înțelegi prin "dependența de masturbare"?
Folosesti termene de care habar nu ai de exemplu /probleme mintale/, nu ai habar ce inseamna alea, alt termen imatur, dai dovada de imaturitate sa afirmi ceva fara sa ai habar de termen, faci si o generalizare tampita si o afirmatie cum ca trebuie sa fim gigolo cu toti
Asa e, sunt virgin și simt ca sunt ratat dar asta e din cauza ca sunt la seral și nu am bani mulți, am cât sa trăiesc decent dar nu am masina și nu sunt un alfa male, arat decent și am încercat sa abordez femei supraponderale, care nu au studii superioare și lucrează pe minimul pe economie și ele mi-au spus ca vor 5 copii și sa fie casnice iar pentru asta au nevoie de un barbat cu studii superioare și cu job mare
Femeile alea sunt sub nivelul apei.
Și ce te face sa nu evoluezi?
Ce te oprește sa nu înveți o meserie banoasa și sa îți găsești un job bun? cCe te oprește sa lucrezi la tine?
Decât sa îți plângi de milă pe TPU, pună umărul la, treaba, mergi și la sală, aranjează-te, mai gaseșteti un hobby.
Nu-i adevarat!
Problemele psihice nu tin cont d evarsta, putand sa le ai de cand te nasti, ori sa le dobandesti mai tarziu.
Nu doar barbatul adult trebuie sa ai ba o viata sexuala activa ci si femeia, este acelasi lucru si au aceleasi nevoi de satisfactie sexuala, dar este recomandat sa o faci numai cand iti gasesti persona iubita, fiindca sex dea-n boulea nu este necesar sa faci, ca nu a murit nimeni de la masturbare, pana si-a gasit perechea.
Experienta sexuala o capata impreuna cu femeia/barbatul iubit, descoperind-o impreuna, experimentand-o impreuna, ca asa este cel mai bine si cel mai frumos, sa te adaptezi dupa nevoile celuilalt.
Colegii mei din școală și prietenii îmi spun ca dacă nu experimentez nu voi ști sa satisfac o femeie și o sa am toată viata inhibiții, eu sunt virgin și ma urmăresc ceea ce îmi spuneau ei adică f*** ca o viata ai și nu ești veșnic tânăr
Colegii tai rad de tine si tu esti atat de naiv, de nici macar nu-ti dai seama ca-si bat joc de tine.
Si fetele care sunt virgine la 25 de ani la fel sunt imature si cu probleme mintale?
E usor sa faci sex, mai ales cand asta a devenit "norma" sociala.
Este mai greu sa gasesti pe cineva cu care sa rezonezi intelectual si sufleteste.
Poate au rani sufletesti si nu se pot deschide in fata cuiva.
Poate sunt complexati fizic.
Poate si unii si altii (fete si baieti) cauta acel ideal, cauta persoana perfecta. Asta nu ii face redusi mintal. Ii poate face idealisti.
E vorba de bărbați, o femeie nu simte nevoie de sex cum o simte barbatul, plus ca barbatul e vânător și stima lui de sine e în funcție de cuceriri și experiente
"stima lui de sine e în funcție de cuceriri și experiente"
Da-mi voie sa nu cred asa ceva. Stima de sine a unui adolescent poate.
Un barbat adevarat stie cine este, nu are nevoie de validare prin sex.
Ce faci tu se numește sofism, fetele ușor găsesc pe cineva, a fii virgin înseamnă a fii ratat
Un barbat casatorit si cu copii, care e fidel si are grija de familia lui si de copii, e mai barbat decat ala care se da prin barci.
Intelegi?
Pacat ca nu ai proprietatea termenilor, arunci perle fara sa cunosti sensul.
Sigur că da de asta înșelați voi bărbați de genul )))) sau le țineți în freindzone
Pentru un bărbat de 25 de ani, e esențial să știe să cucerească o femeie și să aibă curajul de a face acest pas. Este important să experimenteze, să învețe, să se culce cu una, două sau chiar trei femei, dar să o facă responsabil. Asta înseamnă să evite riscurile – boli sau copii cu necunoscute – și să înțeleagă că viața presupune curajul de a trăi cu intensitate și de a-ți asuma alegerile.
Cucerirea unei femei nu e doar despre a o avea in pat, ci despre sentimentul de reușită, de a obține ceva valoros, ceva care nu vine ușor. Lucrurile ușor obținute nu au aceeași greutate. În schimb, ceea ce dobândești prin efort, determinare și sinceritate are valoare reală. Și cucerirea unei femei este, poate, unul dintre cele mai importante lucruri pentru un băiat la începutul în vieți.
Din propria mea experiență de viață, pot să spun că niciodată nu am fost mai de succes, mai împlinit și mai capabil să îmi îndeplinesc visele decât atunci când am avut o femeie lângă mine. Nu aș fi reușit niciodată să fac tot ce mi-am propus singur. De fiecare dată când am fost singur, parcă mă zbăteam ca un pește pe uscat, fără direcție, fără echilibru.
Probleme mintale ai daca tu crezi ca un barbat virgin la 25 de ani are probleme mintale
Esti obsedat de sex si nu iti face bine. Iesi din casă si fă-ți prieteni si bagăte in seama cu fete in irl. Exclude datting apps, acolo este doar pentru barbatii foarte atractivi, practic acolo toate femeile concureaza pentru câtiva barbati de top sau mai sunt cele care sunt dependente de atentie si validare. Sincer nu reusesc sa va inteleg, timp liber ai, job nu ai, tânar esti si cumva duci lipsa de pasarică eu cred ca tu ai standarde nerealiste. Vrei printesa dar tu nu esti print
Ce prostii vorbești!
Ce legătură au probleme mintale cu pierderea virginității?
Sunt varii motive pentru care un bărbat de 25 de ani a rămas virgin și ți s-au dat mai jos exemple.
Iar eu mai adaug un motiv de care nu s-a zis: cazul meu de bărbat virgin de 24 de ani (25 din aprilie 2025), fiind AroAce (asexual și aromantic) nu se pune problema de sex sau de relații
Gresit total! vorba asta e de fapt asimilata cu expresia "a trai viata la maxim" si fara cap,caci consecintele vin anterior.La orice varsta trebuie sa fi curat cu inima si cu sufeltul deschis pentru a primii dragostea exact de la fata pe care o visezi si la fel si in cazul fetei care astepata iubire de la barbatul ei. Dar trebuie sa lucrezi si pentru tine! Sa poti sa ii multumesti lui Dumnezeu ca ai construit ceva si trebuie sa fi fericit oricum,dar si disponibil a cauta si gasi persoana cu care sa te intelegi. Virginitatea tine de minte acolo vine marea deosebire si nu te uita la lume ci la tine. Tu esti respunzator de tine si altii de fapt nici nu le pasa de tine. De ce oare parerile in acest subiect sunt impartite? Pentru ca una te duce la bine si una te duce la rau clar. Uita-te in tine, dai maxim? Orice baiat e potent si normal daca asa se tine, eu am vazut si experimentati exact cu descrierea ta imaturi, nefericiti etc.
Conluzie: virginitetea nu este in corelatie cu descrierea ta. Mai mult, virginitatea contribuie la o stare naturala si originala, iar pierderea ei reprezinta maturizarea alaturi de cineva.(transfer de energie, de genetica, de contopire a doua lumi diferite si conceptii diferite intr-una) Daca maturizarea nu se face cu o singura persoana e in mod clar ca acea persoana nu va avea stabilitate si poate deveni de la spontana la o persoana cu o sumedenie de experinete ce o departeaza de interiorul ei si de a intelege profunzimile.
Nu există nicio legătură între o viață sexuală activă și maturitate, la fel cum nu există între o viață sexuală inactivă și probleme mintale. Maturitatea constă în luarea unor decizii raționale, în responsabilitate si comportament de bun-simț. Un copil de 12 ani poate fi, în anumite contexte, mult mai matur decât mulți adulți deja dezvirginați.
Ioanaamaliaa452112 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: