Anna, asta era... candva... dac te uiti la rata divorturilor, dar si la scurtimea "mariajului", te ingrozesti! Plus k, asa cum foatre corect a subliniat un coleg, e nu doar depasita, cat mai ales foarte riscanta, pentru ca, daca ai sa te uiti in Kama Sutra, acolo sunt descrise cel putin 9 tipuri de impreunari=(NE)potriviri" (daca nu ma inseala memoria!) asa ca judeca si singura... ce riscuri, si ce responsabilitate incumba o atare alegere/preferinta, etc...
Puritatea, castitatea respectiv virginitatea este cel mai frumos dar pe care-l poti oferi partenerului de viata.
Buna, in ziua de azi barbatii nu mai tin cont de asa ceva, nu vezi ca traiesc inainte de casatorie, iar apoi se casatoresc.
Unii da altii nu, depinde de fiecare ce pretentii au, unii se imbraca cu haine noi altii cu haine mai mult sau mai putin uzate. Casniciile tin tot asa, unele o viata altele 1-2 ani.
Acest punct de vedere este deja complet depasit.
"Virginitatea" la casatorie a fost o "pretentie" pentru a culege "un trofeu".
Un barbat normal, cu gandire "logica", prefera o femeie cu experienta.
Unii da, altii nu.Majoritatea apartine primei categorii fara s-o recunoasca totdeuna. Mira
Cred ca da. Dar depinde si de barbat, unii au orgoliul de a fi fata virgina iar la unii nu mai conteaza virginitatea,, Cred ca depinde si de varsta care o are barbatul respectiv...
Eu sper sa-si doreasca o casatorie de durata, cu o sotie care sa-l iubeasca. Virginitatea nu are legatura cu casatoria.
Virginitatea, cel mai frumos lucru pentru un om, care poate fi oferit partenerului de viata.
Nu, in general barbati isi doresc femei cu experienta si pentru casatorie, in ziua d azi nu mai conteaza asta pentru ei
Pffff... m-a distrat asta cu cine mai e virgina?mai sunt, crede-ma pe cuvantsi eu zic ca un barbat normal nu pune pret asa mult pe asta... dar sunt destui!
As raspunde prin o alta intrebare : Oare nu sunt cateva,, desigur putine ca numar, proprietati ale unui barbat sau al unei femei, care ar trebui acordate NUMAI cele iubite/celui iubit?
""Nu aruncati/dati margaritare porcilor!""
Nu. asta e un mit larg raspandit. cine naiba se risca sa mearga in noaptea nuntii acasa cu una si sa isi dea seama ca e frigida sau mai stiu eu ce probleme de incompatibilitate intre parteneri pot exista?
Hmmmmm...cateodata ma gandesc unde or fii fetele alea virgine...ca nu le gasesc...sunt ca femeile gravide...nu le vede nimeni pe strada ...ideea e ca cine i-si doreste o virgina e putin in urma cu realitatea in care traieste...nu mai e secolul 17, aviz amatorilor!
Normal, ei isi doresc o fata virgina cu multa experienta, o curva numai a lor, care sa nu-i insele, dar care se lasa inselata.Asta am observat discutand pe net cu mii de barbati de toate varstele.Barbatii au nevoie de o papusa care sa se lase folosita de cate ori au chef fara sa emita pretentii. Fetelor face-ti ce simti-ti si cand simti-ti, indiferent daca sunteti sau nu virgine barbatii nu va apreciaza decat 5%, asa ca nu va ganditi la ce isi doresc ei, ci la binele vostru.Cu multa dragoste pentru toata partea feminina, Mihaela din dofteana.bacau
cosminmihail întreabă: