Cum naiba nu au nimic de câștigat? de ce ai sta intr-o relatie in care nu ai nimic de castigat? eu spun ca amandoi au de castigat,daca se plac fizic, se inteleg, comunica intre ei, se iubesc, relatile este pentru oricine care doreste asa ceva, sunt femei, barbati care nu doresc asa ceva, biologic, vorbind barbatul are acces la sex astfel iar femela are accees la ceea ce ofera acel mascul, barbati vad in femeie sex iar femeile in barbati produse de succes =citat
https://www.emag.ro/......ECR460BBM/
Erau vorbele lui Ordan, si-a explicat afirmatia.
Zici ca barbatul are acces la sex, dar el separa sexul de relatia propriu-zisa. Adica pentru el relatia e faptul de a sta cu persoana aia si a-i oferi acest statut, iar in schimbul statutului el ar trebui sa fie facut "fericit", zicea el.
Problema ta e ca judeci gandirea altora, daca omul asa crede e treaba lui, tu nu ai dreptul sa impui unui om ce sa creada, cum sa percepe viata sau intrebi pe TPU ce credem noi despre alti, la fel ai facut si cu mine, trebuie sa intelegeti ca fiecare e liber sa creada ce vrea el
Relatia e pentru 2 pentru ca de aia se numeste relatie, ca unul ofera mai mult decat celalalt e partea a 2-a. Dar nu, relatie nu e doar pentru femei pentru ca si barbatii au nevoie de iubire, partenera si tot ceea ce tine de o relatie/
Cred ca cel ce a afirmat asta ori se crede buricul pământului si nu e, ori are acasă o nevastă ce il bate si isi expune frustrările aici in fond câinele ce latră nu musca, demonstrația contează iar daca ce afirma acea persoana despre sine nu poti vedea o iei ca si pe un bla bla atata timp cat tu nu crezi asta.
Eu cred ca o relație se bazează pe iubire nu pe beneficii.Automat ce formez o relație cu cineva trebuie sa existe iubire si respect nu "Eu cer si tu imi dai" indiferent ca e vorba de sex sau altceva.Intr-o relație ambi ofera ceva si nu din datorie ci pentru ca asta simt.
Patetic. Daca intr-o relatie reprosezi cat de multe ai facut pentru partener inseamna ca esti penibil. Erau niste versuri: "love isn't do this for me and i'm gonna do this for you, it's, i'm gonna do this for you because i wanna do this for you."
Încearcă să vezi problema ceva mai limpede.
E deja stabilită oficial de ceva timp o nouă identitate de gen, o nouă orientare sexuală și anume autosexualii.
Dacă îți e simplu să identifici un homosexual după afirmațiile pe care le face, de ce e așa complicat să identifici un autosexual?
Sunt exact afirmațiile scrise de tine. Nu are nevoie de o femeie, pentru că nu-i oferă nimic în plus, n-are nimic de câștigat.
E fericit și se mulțumește cu el insuși.
Https://www.romaniatv.net/......64183.html
Autosexualitatea înseamnă că felul în care arăţi şi propriul trup nud îţi provoacă dorinţă sexuală, scrie adevarul.ro.
Citeşte şi 5 curiozitati despre amor, descoperite in studii
Înseamnă să simţi "fluturi în stomac" când te gândeşti la propria persoană, să te încânte ideea de a petrece timp singur, înseamnă să te autosatisfaci gândindu-te la propria persoană.
Cu alte cuvinte, este tot ce simte o persoană atunci când se îndrăgosteşte, dar sentimentele sunt îndreptate către propria persoană.
loading...
Autosexualitatea înseamnă că felul în care arăţi şi propriul trup nud îţi provoacă dorinţă sexuală, scrie adevarul.ro. Asta e un nivel deja imputit de absurd de narcisism. Nici nu mai e amuzant. Cine dracu prefera pe manuela in locul unei femei. Clar nu unu normal la cap.
Respectivul a avut parte numai de usuratice, fapt care probabil ca l-a marcat. Asa este un coleg de-al meu care imi povestea ca da aproape 300 de lei pentru o intalnire. Daca esti fraier si ai bani atunci te cred si eu ca platesti.
In lumea asta sa ai pe cineva care te sustine si te iubeste cu adevarat este chiar o binecuvantare. Barbatii/baietii au fost dresati sa nu-si arate sentimentele, iar fetele sunt invatate sa mearga dupa barbati cu bani.
Chiar si o persoana destul de influenta din viata mea mi-a spus sa-mi caut o iubita cu bani (sau cu aceeasi situatie materiala ca a mea). De parca imi pasa...
Relația e pentru doi oameni normali la cap. Cine a spus asta are clar niște traume .
Zau? Ce obtin eu concret, obiectiv ca barbat dintr-o relatie ce nu as putea obtine fara ea? Apoi pune-ti aceeasi intrebare tie ca femeie. Daca lista ta e mai lunga decat a mea, clar tu ai nevoie de relatie mai mult decat mine.
Tu nu obții nimic, pentru că ești egocentric alții au și alte nevoi pe lângă sex.
Dacă voi avea vreodată nevoie de lecții de misoginism știu cui să mă adresez. Și știi ce se spune despre misogonism, că vine din teama de femei...Persoanele care văd relația dintre bărbați și femei ca pe un troc ordinar, n-o merită decât pe Manuela.
Buna!
In primul rand, nu inteleg de ce relatia este vazuta ca un beneficiu.
Doi la mana, o relatie nu presupune beneficii prestabilite sau contractuale, vine de la sine si se manifesta in mod natural, acoperind necesitatile noastre si ale celuilalt.
Nu cred ca este corecta delimitarea asta intre barbati si femei, nimeni nu iubeste mai mult sau mai putin.
Daca am avea curaj sa ne expunem exact ce ne dorim si cum ne dorim, fara sa ne lovim de prejudecati, reguli, limite, nu ar mai exista intrebarea ta.
Din pacate, apar limitari. Multe. De orice natura. De la cea sentimentala si personala pana la cea sexuala. De ce? Dracu stie, nu pot intelege reprimarea libertatii.
Seara buna!
" Cum comentați afirmația?"
Simplu!
Drumul către inima unui bărbat trece SI prin sex.
Drumul către inima celui care a afirmat asta, trece DOAR prin sex.
E așa greu de înțeles?
Eu ziceam asta si sustin afirmatia. Nu exista nimic concret benefic pentru un barbat dintr-o relatie. Prietenia cu beneficii este de 1000 ori mai sincera de ambele parti si eu ca barbat nu trebuie nici sa indur sacaiala zilnica, nevoia ei pentru atentie ca este ea plina de insecuritati si nemultumiri. Ca barbat nefiind intr-o relatie beneficiez de tot ce e important mie: sex si tin la distanta ce este neimportant: lama si drama!
Iti ofera sex gratis? ai pe cineva langa tine? nu crezi ca conteaza?
@Alexia98 e un fel de femeie fatală! După întrebări, clar! E un fel de miezul din dodoașcă, din dodoașca societății.
Mentalitate de barbat foarte fricos si nesigur pe el. Nu se dedica total ca sa nu fie ranit.
Am iubit. De aia stiu ca merita sa risti . Daca nu admiti, nu inseamna ca nu esti un fricos. Nu ai raspuns ce se poate intampla daca ai incredere in cineva? Nu are sens ce spui. Refuzi increderea in cineva pentru ca...? Frica.
Si n-am zis incredere absoluta in ORICINE. Invata sa citesti.
Acum 55 minute | pupperino a răspuns:
Mentalitate de barbat foarte fricos si nesigur pe el. Nu se dedica total ca sa nu fie ranit.
a te dedica in mod total inseamna a avea incredere absoluta, ce se poate intampla? sa fi dezamagit, sa suferi, depinde ce inseamna pentru tine iubirea, nu toti o percepem la fel, uni nu o simt deloc, uni o confunda cu atractia fizica
Un om normal la cap, cum te pretinzi, nu se contrazice de la o fraza la alta. Repet, nu am zis sa ai incredere in ORICINE.
Te-ai contrazis cu mine ca nu esti fricos si nesigur.
Acum zici ca e normal sa fii fricos si nesigur.
Cred ca ai probleme de intelegere si de scriere.
De ce esti ipocrit? de la bun inceput am scris ca a fi nesigur, asa zis fricos nu sunt lucruri negative, ce nu ai inteles? asa cum le-ai prezent tu, tu ai scris baiete daca nu te dedici in mod absolut esti fricos = cea e o afirmatie eronata
acum o oră | pupperino a răspuns:
nu juca teatru cu mine
Ce faci ma editezi raspunsul, scosi din context
acum o oră | pupperino a răspuns (pentru RAY):
Si tu esti fricos si nesigur pe el, nu? Ai incredere pana la proba contrarie.
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RAY
RAY
acum o oră | RAY a răspuns (pentru pupperino):
Omule nu e vorba de frica si nesiguranta, si tu esti fricos privind solul de la etajul 9, deci esti nesigur, de ce e ceva negativ sa nu ai incredere?
cica eu incercam, ce naiba incercam, incercam sa explic ca nu poti avea incedere in nimeni in mod absolut = nu te poti dedica in mod absolut nimanui, asta nu inseamna frica, nesiguranta si ratiune, ratiunea de gandi