Acum 55 minute | pupperino a răspuns:
Mentalitate de barbat foarte fricos si nesigur pe el. Nu se dedica total ca sa nu fie ranit.
a te dedica in mod total inseamna a avea incredere absoluta, ce se poate intampla? sa fi dezamagit, sa suferi, depinde ce inseamna pentru tine iubirea, nu toti o percepem la fel, uni nu o simt deloc, uni o confunda cu atractia fizica
Cred ca cel ce a afirmat asta ori se crede buricul pământului si nu e, ori are acasă o nevastă ce il bate si isi expune frustrările aici in fond câinele ce latră nu musca, demonstrația contează iar daca ce afirma acea persoana despre sine nu poti vedea o iei ca si pe un bla bla atata timp cat tu nu crezi asta.
Eu cred ca o relație se bazează pe iubire nu pe beneficii.Automat ce formez o relație cu cineva trebuie sa existe iubire si respect nu "Eu cer si tu imi dai" indiferent ca e vorba de sex sau altceva.Intr-o relație ambi ofera ceva si nu din datorie ci pentru ca asta simt.
De ce esti ipocrit? de la bun inceput am scris ca a fi nesigur, asa zis fricos nu sunt lucruri negative, ce nu ai inteles? asa cum le-ai prezent tu, tu ai scris baiete daca nu te dedici in mod absolut esti fricos = cea e o afirmatie eronata
acum o oră | pupperino a răspuns:
Mentalitate de barbat foarte fricos si nesigur pe el. Nu se dedica total ca sa nu fie ranit.
nu juca teatru cu mine
Ce faci ma editezi raspunsul, scosi din context
acum o oră | pupperino a răspuns (pentru RAY):
Si tu esti fricos si nesigur pe el, nu? Ai incredere pana la proba contrarie.
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RAY
RAY
acum o oră | RAY a răspuns (pentru pupperino):
Omule nu e vorba de frica si nesiguranta, si tu esti fricos privind solul de la etajul 9, deci esti nesigur, de ce e ceva negativ sa nu ai incredere?
cica eu incercam, ce naiba incercam, incercam sa explic ca nu poti avea incedere in nimeni in mod absolut = nu te poti dedica in mod absolut nimanui, asta nu inseamna frica, nesiguranta si ratiune, ratiunea de gandi
@Alexia98 e un fel de femeie fatală! După întrebări, clar! E un fel de miezul din dodoașcă, din dodoașca societății.
Dacă voi avea vreodată nevoie de lecții de misoginism știu cui să mă adresez. Și știi ce se spune despre misogonism, că vine din teama de femei...Persoanele care văd relația dintre bărbați și femei ca pe un troc ordinar, n-o merită decât pe Manuela.
Respectivul a avut parte numai de usuratice, fapt care probabil ca l-a marcat. Asa este un coleg de-al meu care imi povestea ca da aproape 300 de lei pentru o intalnire. Daca esti fraier si ai bani atunci te cred si eu ca platesti.
In lumea asta sa ai pe cineva care te sustine si te iubeste cu adevarat este chiar o binecuvantare. Barbatii/baietii au fost dresati sa nu-si arate sentimentele, iar fetele sunt invatate sa mearga dupa barbati cu bani.
Chiar si o persoana destul de influenta din viata mea mi-a spus sa-mi caut o iubita cu bani (sau cu aceeasi situatie materiala ca a mea). De parca imi pasa...