Cunosc un barbat varsator, e egoist, vrea libertate( desi are familie cu doi copiii mici) si nu ii place sa i se impuna nimic face numai ce vrea el. E foarte greu de convietuit cu un asemenea om.
Nu nu sunt am stat cu un varsator in vara si tinea de mine si avea grija de mine de parca...si sunt foarte iubitori si gelosi! si foarte posesivi
Pai sincer...stiu multi baieti varsatori si toti sunt foarte fitzosi se cred sex-gods.adica na ai intelesdeci da.si sunt f orgoliosi si egoisti
Se spune despre varsatori ca poseda o mare putere, dar adesea au un comportament diferit, ilogic, temperamental. Nimic mai fals. Eu ma regasesc in aceasta zodie ( 7 feb ) si tin sa-ti spun ca aceste caracteristici definesc o multime de alte persoane. Tine de personalitatea fiecarui individ, horoscopul este un subiect imaginar dar care tot vad ca are priza la populatie, alimentand cu sperante oamenii ca vai-doamne azi primesti o suma mare de bani si te felicita seful la munca, aceste lucruri fiind deduse de niste "oameni de stiinta" care comunica cu astrele.
RAY întreabă: