| poluarect a întrebat:

Barbatul inselat de sotie, sfaturi intelepte va rog, mersi.

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca se intampla acest lucru e de stiut ca ceva nu functioneza in casnicie...de obicei femeile insala daca nu primesc iubirea si tandretea de care au nevoie de la soti, atunci cauta in alta parte, sau o fac din razbunare faca cumva sotul a gresit e o forma de razbunare sau poate nu e implinita, se nu simte ea implinita in relatie, atunci cauta in alta parte, infara de acele femei usoare, o femeie nu prea isi insala sotul daca are tot ce isi doreste de la sot, dar asa e lumea, uneori rutina, curiozitatea mai duce la asa ceva, vremurile s-au schimbat si acum exista egalitate intre sexe, asa cum barbatii insala asa insala si ele, daca esti inselat si iti iubesti sotia si sti ca si ea e o sotie buna si te iubeste, atunci eu zic ca o sansa merita oricine, daca esti constient de faptul ca ai gresit si tu cel putin odata daca sti ca ai inselat-o atunci asa cum tu ai vrea o sansa asa vrea si ea.

| Razvan a răspuns:

Divortdevil

| Malvina24 a răspuns:

Barbatul care a fost inselat de nevasta ar trebui sa ia masuri in privinta asta! Eu sunt fata dar daca ar fi barbat as izola-o de langa mine as intreba-o ce i-a lipsit langa mine, daca ma mai iubeste, ce a determinat-o sa ma insele, si nici decum nu as folosi VIOLENTA!

| Arthur a răspuns:

Ori te obisnuiesti cu ideea, ori papucii.

| Seline a răspuns:

Daca o iubeste si ea il iubeste inapoi, iar infidelitatea se poate considera drept o ratacire de moment, atunci nu vad alt impediment intre cei doi. Daca, insa, sotia a facut-o cu buna stiinta, numai asa ca sa-l scoata din sarite, sau pentru ca a vrut sa se joace cu focul, mai bine se despart.
Infidelitatea are o multime de motive, depinde si de ce a facut barbatul, daca o ignora, daca a inselat-o si el, daca o plictisea...mai e si de cat timp sunt impreuna, cat au investit in relatie, daca sunt 5, 10 ani sau mai mult e cam greu sa dai cu piciorulsad, daca e si un copil la mijloc se complica situatia.

| Antonimu a răspuns:

Sincer?! as bate-o pana sa ii vina mintea in cap.

| dana1986 a răspuns:

Cand o femeie ajunge sa-si insele sotul are un motiv intemeiat si nu pentru simplu fapt ca ii place de altu, ori nu e bagata in seama ori nu e satisfacuta in pat, foarte multe cupluri se despart din cauza ca intre ei nu exista comunicare iar cand spun comunicare ma refer la casa bani copii cariera dar nu in ultimul rand sex

| enemig0 a răspuns:

Plateste-i cu aceeasi moneda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii fug de asa ceva altii fug spre cit mai mult modernism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu un caz unde sunt 22 de ani de casnicie si tot sa, ntamplat si barbat frumos brunet inalt fidel! nu prea mai gasesti...si a patit. o spuneti-mi ce merita o asemenea femeie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul e unul simplu: divort. Binenteles ca e mult mai greu de pus in aplicare, dar, odata pierduta increderea, nu se mai poate continua. Chiar daca se incearca, in primele luni merge datorita socului, datorita adrenalinei, dar... in final, nu se poate trece peste asa ceva, indiferent ca el a inselat, sau ca ea a inselat. Cred ca raspunsul cel mai bun ni-l da Octavian Paler care spune ca, din pacate, femeia si barbatul nu stiu sa se desparta la timp, si mai trag de un rest de relatie pana ajunge sa fie ca un hoit dupa ei, in loc sa incerce sa transforme despartirea in ceva frumos. Nu stiu cat de frumoasa mai poate fi cand s-a ajuns la inselat, dar, stiu sigur ca peste asa ceva nu se poate trece. Si in fond, de ce s-ar trece? Pentru ce? Mai bine un nou inceput, unde se pleaca cu alt aer su aripi; mai bine un final tragic decat o tragedie fara de final.