anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Barfe!

Ce parere aveti de persoanele care barfesc si nu se mai satura?
Eu nu am barfit niciodata, sau poate am vb cu fetele despre o persoana anume, dar nu cu rautate, n-am inventat ceea ce am spus si am spus si noi asa, ce-a mai facut cu cine e si de astea atat. Dar sunt persoane care inventeaza povesti despre altii, normal povesti mizerabile si se transmit din gura in gura pana ajung si la urechile altor persoane care chiar cred... dc e lumea asta atat de rea. dc inventeaza povesti urate? dc vbor sa faca rau? voi ati facut asa ceva vreo data? afik daca s-ar auzi cv urat de voi care clar nu e adevarat cum ati reactiona? cand auzi din mai multe parti incepi sa crezi ca e adevarat... of sunt satula de barfe. Mia

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, crezi ca eu nu sunt satula de barfe? Din cauza lor am avut mult de suferit, mai ales ca eram cam credula si credeam orice barfa si tot eu am avut de suferit...nu am barfit si uras barfa din tot sufletul, pur si simpul am incercat sa imi fac prietene care sa nu barfeasca, gasesc alte subiecte decat barfa...nu inteleg de ce unii barfesc... poate ca au o rautate prea mare in suflet si vor sa si-o manifeste...incerc sa ma feresc de gura barfitorilor...imi vad de treaba mea si nu am nimic cu nimeni...

| liz23 a răspuns:

Te vei satura de multe lucruri din jurul tau.care sunt departe de caracterul tau.Ideea principala este ca sunt oameni si oameni. u vei alege dintre ei pe cei care au idei apropiate de ale tale.Critica nu ajuta cu nimic, sa te enervezi.la fel. poti sa dai atentie lucrurilor importante pentru tine. Cei care te cunosc nu vor da atentie la nimic iar cei care cred tot ce se aude... e problema lor.

| Mya a răspuns:

Nu cred ca din cei care sunt pe TPU exista si astfel de persoane:intrigoase, invidioase, cu dubla personalitate...astfel de persoane nu ar mai sta sa dea sfaturi, sa incerce sa ajute cumva, fiindca au o rautate mai mare decat gramul pe care oricum il avem fiecare dintre noi! Si si-ar petrece timpul in alt mod, gandindu'se la ce rautate si despre cine sa mai inventeze...in fine, astfel de oameni eu una incerc sa-i evit cat mai mult posibil, nu au ce cauta in viata mea! Oricum...si la distanta fiind, tot mai arunca rautati, dar daca i-ai avea in preajma!? Nu putem decat sa-i ignoram, atat pe ei, cat si inventiile lor pe care nu au decat sa si le inghita, fiindca cei care te cunosc atat pe tine cat si pe ei, stiu care este adevarul. happy

| Crs a răspuns:

Femeile nu barfesc, ci doar vorbesc despre alti! laughing

Răspuns utilizator avertizat