Urgent la ginecolog. Nu exista rusine cand faci asa ceva. Prostia se plateste.
Daca era sticla, era mai simplu, dar asa, cred ca numai ginecologul o poate ajuta. El are un dispozitiv special, cu care deschide orificiul. Tu nu cred ca o sa reusesti.
Doamne, ce tampenie, nu mai stiti cu ce sa va masturbati.
ar putea incerca sa-l scoata singura.sa stea pe pat, pe spate si foarte-foarte relaxata. ar putea sa-si unga degetele cu lubrifiant si sa incerce sa scoata "corpul delict" din vagin. Recomanda-i sa isi contracte muschii din zona.respectiva.efectiv sa impinga, pentru a determina dopul sa se deplaseze spre iesire. Asta ar fi solutia cea mai simpla, de facut acasa, dar personal consider ca este periculoasa.
Sfatul meu este sa lase rusine deoparte, ca sigur nu i-a fost rusine cand s-a masturbat cu o sticla de parfum si sa se duca la ginecolog deoarece dopul acela, prin frecarea de peretii vaginali, ii poate provoca mici rani pe pereti care pot duce, la randul lor, la infectii sau chiar la rani care vor trebui cauterizate. Asa ca sa lase (sau sa lasi!) rusinea deoparte, sa se duca la ginecolog sa-i scoata dopul pentru a nu avea alte probleme mai grave si poate, pe viitor, o sa se (te) invete (inveti) minte sa nu isi (iti) mai introduca (introduci) obiecte straine in vagin.
Da parca a mai fost pusa intrebarea asta acum mult timp... nu ti se pare ca e expirata? si daca e pe bune fuga fuguta la medic
Pai si cum sta cu dopul in vagin doamne vorba aia cu rusinea mori de foame cu ce draq o sa va mai masturbati nu stiu
twisteo întreabă: