anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bay am si eu o prietena care a facut ceva stupid.in fine.

s-a masturbat folosind o sticla de parfum dar din pacate dopul i-a ramas in vagin. ce se poate face, pentru ca ii este rusine sa se duca la ginecolog. vreau rasp urgent.va rog

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Urgent la ginecolog. Nu exista rusine cand faci asa ceva. Prostia se plateste.

| gigiro a răspuns:

Daca era sticla, era mai simplu, dar asa, cred ca numai ginecologul o poate ajuta. El are un dispozitiv special, cu care deschide orificiul. Tu nu cred ca o sa reusesti.

| Crisu_7532 a răspuns:

Doamne, ce tampenie, nu mai stiti cu ce sa va masturbati.
ar putea incerca sa-l scoata singura.sa stea pe pat, pe spate si foarte-foarte relaxata. ar putea sa-si unga degetele cu lubrifiant si sa incerce sa scoata "corpul delict" din vagin. Recomanda-i sa isi contracte muschii din zona.respectiva.efectiv sa impinga, pentru a determina dopul sa se deplaseze spre iesire. Asta ar fi solutia cea mai simpla, de facut acasa, dar personal consider ca este periculoasa.
Sfatul meu este sa lase rusine deoparte, ca sigur nu i-a fost rusine cand s-a masturbat cu o sticla de parfum si sa se duca la ginecolog deoarece dopul acela, prin frecarea de peretii vaginali, ii poate provoca mici rani pe pereti care pot duce, la randul lor, la infectii sau chiar la rani care vor trebui cauterizate. Asa ca sa lase (sau sa lasi!) rusinea deoparte, sa se duca la ginecolog sa-i scoata dopul pentru a nu avea alte probleme mai grave si poate, pe viitor, o sa se (te) invete (inveti) minte sa nu isi (iti) mai introduca (introduci) obiecte straine in vagin.

| Alex0194 a răspuns:

Da parca a mai fost pusa intrebarea asta acum mult timp... nu ti se pare ca e expirata? si daca e pe bune fuga fuguta la medic

| thegreatgatsby a răspuns:

Oh em gee!

| pisoias a răspuns:

Sa lase rusinea la o parte si sa mearga la medic ca se poate infecta.

| LifTwist a răspuns:

Ce gluma mai e si asta...
Ai postat pana acum numai tampeni vad'

| mitu86 a răspuns:

Bagate dupa ellaughing

| ღHubbaBubbaღ a răspuns:

Pai si cum sta cu dopul in vagin frustrated doamne vorba aia cu rusinea mori de foame cu ce draq o sa va mai masturbati nu stiu thinking

| Zuzzy05 a răspuns:

Acea prietena esti thu cu sigurantalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa se duca neaparat la ginecolog! Sau poate iti bagi tu mana in vagin si cauti dopul.Astea sunt variantelebig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E bine sa fii baiat happy