Labrador, of, ambii! Dar primii sunt mai gălăgiosi. Eu am pudelaș alb...copilașul meu. Nu-mi lasă nici un fir de păr prin casă. Si ce nostim ma simt cand ma intreaba câte un vecin "ce-mi face copilul?" Nebunii, năzbâtii, mi-a ros si cablul de internet (s-a razbunat cand am fost plecata din localitate fara el), deci ai grija, cătelul e responsabilitate.Si una MARE!
Frate c iti place tie mai mult eu am 1 tekkel si la inceput nu mi-a placut ca e mic etc etc dar acu... nu mai pot fara el e exact ca un copil
Labrador, e mai enrgic mai dinamic, mai " nebun " in sensul bun al cuvantului.
Eu as alege labrador, imi plac cainii putin mai mari.
Si beagle e simpatic, dar e o rasa greu de dresat si incapatanata si nu e prea indicat sa ai unul. daca stai la bloc, distruge tot.
Hey! Eu am un beagle mascul de 3 luni si vreau sa zic ca este foarte energic. Este un caine de curte, foaaartee afectuos si cateodata incapatanat. La inceput, crescandu-i dintii, are tendinta sa muste orice, dar poate fi dresat si ii pot fi cumparate jucarii speciale/oase din piele de vita. Cainii din aceasta rasa sunt... uimitor de inteligenti.
Si despre labradori am o parere foarte buna, dar nu am unul pentru a-ti explica lucruri despre ei. In schimb acestia miros mult mai puternic decat beagle-ii. (chiar si cand le faci baie nu se ia mirosul cainilor). Sper ca ti-am fost de ajutor!