| GambitGenesis a întrebat:

Bey deci mie imi place de o fata de ceva timp si nu stiu suntem prieteni buni dar atat eu as vrea s-o cuceresc si nu stiu cum. o plac f mult dar ea e mai mare ca mine si face pe inabordabila deci nu stiu cum s-o iau ce sa ii zic... PLS PLS PLS raspunsuri cat mai repezi deoarece cred ca o voi pierde... P. S:ea e stilu gotic dar e frumoasa eu pot trece peste asta eu sunt repp si house decii intelegeti voi. dau funta si vot PPS:eu am 13 ea 16

9 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Spune-i direct ce simti, desi cred ca e cam mare diferenta. Dar totusi incearca, nu ai nimic de pierdut. Spune-i ca o placi ca e draguta chesti de genul.Si apoi vezi ce raspunde.Si nu astepta sa faca ea primul pas, deorece fetele mereu ii asteapta pe baieti!

| Ea12345 a răspuns:

Eu cand aveam 16 ani nu as fi stat niciodata cu un baiat de 13 laughing depnde si de ea.

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Eeeh... In dragoste anii nu s prea baga in seamaoh go on crede-ma... Nu cont cati ani ai, nu cont cati ani are ea, Kont ca o placi si vr s o faci s te placa. invit-o undeva l un suc, sau la un restaurantblushing si incearca so apropii mai mult d tine.big grin succes :* sper ca tm putut fii de folos'batting eyelashes

| VD_1321 a răspuns:

Mde. in primul rind zii asa cum este,,,, ea daca ii va placea de tine te va intelege.

| HahahaAb a răspuns:

Daca esti hoot sh sexy nu ar fi o problema de varsta... Spune-i ce simti, dar dup sa nu o pierzi definitiv...

| ema_9499 a răspuns:

Salut, diferenta de ani nu e mare intre voi, ai face bine sa ii spui cat mai repede ceea ce simti pentru ea pentru a nu fi prea tarziu dupa! Bafta!

| RandyOrtonRKO a răspuns:

Scoate-o in oras la un suc, la o inghetata etc si cand ajungeti acasa o intrebi daca vrea sa fie iubita ta. wow wow wowo wow
3 ani diferenta rolling on the floor incearca asa aca nu merge incearca cu alta
dar totusi incearca ca nu se stie ce destin magic ai incearca nu evita ciar daca ai 13 ani si ea are 16
dar dupa ate stiu eu fata trebuie sa fie mai mica ca baiatu nu invers
ca si tata e mai mic ca mama cu 1 an sau 2
in fine
sper ca te-am ajutat
funda+vot plzzz

| teenage a răspuns:

3 ani diferenta nici nu se va observa rolling on the floor

| mary22_7660 a răspuns:

Spune-i simplu ca o iubesti si asteapta sa vezi cum reactioneaza si nu-i asa de mare diferenta intre ani stai linistit ca s-ar putea so cuceresti:*