Spune-i ca pur si simplu o sa faci peste cativa ani, iar daca face cu altul ii libseste o doaga! Eu zic ca veti avea mai probleme daca veti face un bebe. Daca tu nu vrei sa faci cu ea acum, ea trebuie sa accepte, nu tu, ca e nevoie de tine pentru asta. fundita?
LOL. Voi catii ani aveti?! Chiar asa de rau au ajuns copii din zilele de azi... Fetita aia stie ce vorbeste?! Chestia asta ori e o gluma proasta, ori fata aia are nevoie de un psiholog:-s
Fata asta cam face ce vrea din tine, cand vede ca nu'i faci pe plac cum se supara, impune'te si tu si spune'i ca nu vrei copil.
Copilul nu merita facut din prostia altora.
Baga'i putin mintile in cap la fata asta.
Nu cred ca am citit vreodata in viata mea un text cu mai multe greseli gramaticale! Sper din tot sufletul ca nu sunteti romani. V-ati batut joc de limba romana in cel mai rau mod posibil!
Prietena ta nu ma poate duce cu gandul decat la cuvintele "pitipoanca a carei imaturitate intrece orice limite", fara sa am dorinta de a jigni pe cineva.
In loc sa se gandeasca sa creasca un copil, ar trebui mai intai sa astepte sa creasca ea, si mai ales, sa puna mana pe carte!
Meritati sa fiti maltratati, precum ati facut si voi cu limba romana...in rest bafta la vomitat bastarzi nasoli