| CiocolaticaDulshee a întrebat:

Bine, deci asta va fi ultima intrebare pe care o sa o postez pe acest site. Sunt satula de oamenii astia care nu stiu decat sa raspunda la misto, de copiii de 13 ani, de faptul ca problemele serioase sunt ignorate (si nu ma refer doar la mine). Stiu, este foarte normal (sarcasm) cand o fata de 11 ani intreaba daca este destul de mare sa aiba iubit si din 23 de raspunsuri, 20 sunt serioase, iar daca o fata de 18 ani cere un sfat despre cum sa se bage in seama cu un baiat, 2 din 2 raspunsuri sunt la misto. Dar nu am ce face, asa sunt oamenii. Peste tot numai fitosi care se cred mai buni decat altii, care cred ca, daca unei fete ii place de un nenorocit de baiat, inseamna ca e curva. Da, va multumesc pentru parerile astea, sunteti foarte draguti si mai ales pentru ca imi amintiti de ce urasc eu oamenii. V-am pupat!

17 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

"o fata de 18 ani cere un sfat despre cum sa se bage in seama cu un baiat"

hai ma, crezi ca exista o teorie despre asta?!

| darrio2007 a răspuns:

Hai spune ce intrebare ai pus si ti s-a raspuns la misto.Am nepoti de varsta ta.Am sa incerc sa te ajut.La modul serios vorbind.Ca asta de acum nu seamana a intrebare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mînuța dulshee Ciocolățică, hai nu fii supărată. te rog pune intrebarea, o asteptăm, te pupăm dulce.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si ai simtit nevoie sa mai batii campii o ultima oara sa mai primesti niste raspunsuri aiurea la o postare la fel de aiurea?

| mihai69 a răspuns:

... and the question is?!?
===
Corolar: la așa întrebări - răspunsuri pe măsură!

| grab a răspuns:

Nu e bine sa te superi pe sat ca magaru pe samar. Asta e mediul in care functioneaza TPU si cu copii naivi si cu oameni plini de experienta de viata si gata sa ajute pe cei care ASCULTA! Acuma ce vina avem noi ca multi gasesc aici singurul loc de trollaj? Ii trollam si noi inapoi ca sa treaca timpu mai usor.

Hai sa facem un experiment: pune tu o intrebare SERIOASA si sa vedem ce oameni si ce solutii iti ofera si o sa afli ca nu trebuie sa pui eticheta majoritatii pentru niste cac**nari.

Altfel, daca chiar ai nevoie de discutii serioase si pe probleme foarte deep, nu ezita sa folosesti mesajele private cu persoanele care chiar trateaza cu seriozitate site-ul, e simplu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa selectezi raspunsurile folositoare si pe cele la "misto" sa le ignori. Nu e vina site-ului ca sunt si oameni care au chef de d-astea dar sunt si oameni care vor sa ajute. Aia ar trebui sa conteze.

| Hakuouki a răspuns:

"Ultima intrebare". Concret, care este intrebarea?

| e1xtz a răspuns:

Si care e intrebarea serioasa?!
Ca ai 22 de ani si esti ''lesinata'' dupa antrenorul de fitness ca o ''putoaica'' de 15 ani.
Asta o data, si daca e sa o luam concret, daca te-ar vrea te baga el in pat pana acum.
Pe de alta parte iti face un bine ca nu s-a bagat in seama cu tine, ca inclusiv dupa spusele tale esti mai timida si sensibila, iar la un ''macho'' ca el nu te gandi ca esti singura admiratoare...si daca nu te ridici la standardele lui o sa aiba cu cine sa te schimbe repede.
Sper sa nu ma urasti si pe mine, ca te invat de bine.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

De ce?

| g00dmorning a răspuns:

Nu trebuie sa te superi. Asa sunt unii oameni. Tu nu trebuie sa bagi in seama pe toata lumea. Nici pe mine n trebuie sa ma bagi in seama, dar eu incerc sa te sfatuiesc de bine. Daca te enerveaza cei care posteaza la misto, exista o setare unde ii ignori complet, mai exact pe pagina lor de profil.

| Perseverance a răspuns:

Deci am citit de 2 ori ce ai scris si nu am gasit intrebarea.

| Daniela1234567 a răspuns:

Ce e adevarat e adevarat, dar nu lua in seama. asa cred eu

| CiocolaticaDulshee explică:

Postare* dar ma rog, exact ce spuneam...

| Hakuouki a răspuns (pentru CiocolaticaDulshee):

Crezi ca iti va da cineva lectii despre cum sa agati un tip? Ok, fi naturala, incearca sa vorbesti cu el si cere-i numarul, dar vei fi tare geloasa ca el lucreaza cu mai multe femei/zi.