Hei forever4you! Pai, daca te evita este cam grav.Desi ai spus ca este obisnuit cu despartirile totusi, cred ca l-ai atins un pic pe suflet. Te inteleg, eu am fos cu un tip de 4 ori si nu stateam mult cu el pentru ca eram prieteni demult si acum sa fim impreuna mi s-a parut mega-ciudat. Dupa a 5-a oara sa sparat pe mine i a fost cu o alta fata.Toata vara nu ne-am vorit pana cand mi-am qt un alt id si l-am bagat in lista.Nu mai asa ma putea asculta. I-am spus ca-mi pare rau si sa ne intalnim.Cand ne-am intalnit se purta groaznic cu mine mai ceva sa ma si bata. Dupa discutie am ramas tot fata straina. Apoi seara, i-am spus ori vei sa mai fim prieteni ori nu? nu mi-a raspuns asa ca l-am sunat.Deja se auzea cam inceput sa plang si mi-a spus sa nu mai plag cai pare rau etc.Incearca sa-i arati ca vrei sa fiti prieteni.Eu o vara intreaga am stat fara un prieten si a fost oribil.Nu il pierde.Incearca sa-i oferi si sa-i arati prietenia, de fapt sa i-o arati ca tu deja i-o oferi. Multa Bafta! Noroooooc!^^
@Ady00pk nu pre'a o aveam cu relatiile si pur si simplu vroiam din nou prietenia aeea pe care o aveam cu el...
Deci uite ce se intampla. El te vrea inapoi si se foloseste de o tactica de seductie numita " AS " asta inseamna ca vrea sa te faca sa fii atrasa de el in felul urmator: sta cu tine iti da atentie apoi nu te mai baga in seama. Se foloseste si de concepntu' magnetismului sa te fata sa ii acorzi si tu atentie dar te ignora si tot asa. Ceea ce simti tu acum este un sentiment de atractie fata de el NU DE PRIETENIE. Iar acum cand nu stii ce sa faci este pentru el momentu' oportun sa te ceara de iubita inapoi. Ar fi reusit cu siguranta daca nu interveneam eu cu ast coment .
Baietii sunt cam orgoliosi.lasa-l putin timp sa treaca, evita-l si tu un timp si cand o sa va reveniti amandoi o sa fie bine, o sa vorbiti si o sa radeti. dar crede-ma ca pentru un baiat e cam greu dupa o relatie sa se vada cu fosta prietena.PS:cu cat iubesti mai mult, cu atat urasti mai mult dupa(doar o perioada)
Prietenia aia pe care o vezi intre un baiat si o fata e doar preludiul! e doar prima etapa si apoi ei devin iubiti! Asta e scopul prieteniei intre un baiat si o fata! Dupa o despartire de ce s-ar mai intoarce la prima etapa(prietenie)?