| melisuky a întrebat:

Bine nu m-am exprimat eu bine mai inainte deci totul a inceput asa: a fost acum 2 zile un bal si am fost cu prietenii si eu cum am fost si afara si inauntru dintrodata am vazut un baiat care totma privea cu atentie si tot imi zambea dar el mai a fost cu un baiat langa el si i-a spus nu stiu ce la ureche dupa aia el s-a uitat din nou lamine! eu am trecut pe langa el si el si-a lasat capul in jos si s-a uitat la mine iar eu dupa aia cand m-am intors inapoi el a trecut pe langa mine si a mers in public iar dupa aia tot a continuat sama priveasca! iar dupa aia a plecat si numai l-am vaut.sincera sa fiu nu pot dormii sunt cu gandul doar la el si nu stiu daca ma place ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| alinushlally a răspuns:

Vad ca toate raspunsurile de pe aici sunt neincurajatoare! Intr-o zi il vei revedea pe neasteptate, ca asa e destinul. Cu prima ocazie cu care il vezi baga-te in seama cu ceva. Tot ce scrie in celelalte comentarii pentru mine e egal cu 0 laughing. Eu si prietenul meu ne-am cunoscut la o nunta. El era fotograf, eu invitata. Si nu ne cunosteam, dar totusi am facut in asa fel incat sa vorbim. Imi era teama sa ma bag in seama, dar imi era mai teama daca nu l-as mai fi vazut. Deci cand il revezi, stii ce-ai de facut! happy

| melisuky explică (pentru alinushlally):

Mersii alina cu raspunsul tau am prins curaj multumesc foarte mult :*

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru cineva care inca nu merge la scoala, te exprimi binisor. Baiatul chiar te place!

| Felys a răspuns:

Atata timp cat nu ti-a zis nimic, nu a incercat sa intre in vorba cu tine, chiar nu mai conteaza ce a fost, pentru ce sa stai cu gandul la un necunoscut pe care nu vei mai avea ocazia sa il intalnesti poate nicidata, cel mai bine ar fi sa treci peste incident si sa iti vezi mai departe de viata

| IsabelleMonique a răspuns:

Daca nu il cunosti ce rost are sa stii daca te place sau nu. oricum nu o sa il mai vezi de azi inainte

| HopeIsTheAnswer a răspuns:

Daca s-a uitat doarla tine logic ca te-a placut.L-a atras, probabil, aspectul tau fizic. Daca cu l-ai mai vazut asta e.Incearca sa nu te mai gandesti la elwinking. Lucrurile astea se mai intampla si ni se intampla tuturor.Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru dar nu dau atentie.Nu e ceva serios :*

| melisuky explică (pentru HopeIsTheAnswer):

Nu hopels numai l-am vazut asta a fost prima data si crede-ma a fost distractiv dar fratele meu este cu el la scoala eu inca nusunt la scoala pentru ca invat limba straina dar fratele meu cand am spus de el.El a inceput sa rada si a spus da stiu de cinei vorba dar nusta aicia la noi in sat! si mi-a spus ca e cu el la scoala.

| HopeIsTheAnswer a răspuns (pentru melisuky):

Da,am inteles acumwinking.Pai daca te-ar placea cu adevarat ar putea lua legatura cu tine prin fratele tau.Asta in cazul in care il cunoaste personal nu din vedere.Mult succes oricumwinking.Te pup

| IsabelleMonique a răspuns (pentru HopeIsTheAnswer):

Exact!