| Contfacutlamisto a întrebat:

Bine.
(sa nu ma judecati gresit cumva.), dar daca tot punem intrebari...
uite.
eu am 18 ani, anul asta implinesc 19 sincera sa fiu.
sunt chiar o fata chiar foarte frumoasa, dar cel mai mult apreciez sinceritatea si felu de a vorbi. asta implicand caracteru meu si modu de gandire.( deci pot zice sincer ca cele mai multe persoane apreciaza corpu si frumusetea mea decat modu de gandire. dar de cele foarte multe ori marcheaza mai mult gandirea mea.
Sunt virgina, recunosc si cred ca ma mandresc ca sunt. dar eu sunt pentru ca ma gandeam de cele mai multe ori la ai mei( parintii) nu mi-ar placea sa ai dezamagesc sau ce stiu eu. Bun, dar cine a zis ca trebuie sa le spun? bine, asta e treaba mea dar...motivu pentru care nu mi-am pìerduto nu e Frica ci faptul ca poate cumva cand voi sta cu cineva serios poate e sa se intample cu el, dar problema se intampla cand te desparti si o iei de la capat cu altu. nu stiu ma gandesc ca. poate baiatu ala ma respecta pentru felu meu de a fi. dar poate se gandeste cu cati m-am f? sau gresesc eu?
mai e si chestia cu insarcinatu. ( n-ai cum sa ramai insarcinata daca o faci cu prezervativ nu? bine numai daca se rupe. nu?
Problema e ca de la ultimul timp sunt foarte confuza. si prin asta ma refer ca mi-ar placea sa mi-o pierd( dar de foarte multe ori zic asta dar am foarte multe nelamuriri ca. parca simt ca pierd ceva si nu prea pot rezista tentatiei.ma costa ceva...happy si asta poate se datoareaza faptului ca sunt mai mare posibil.
ce Sa fac?
sau mai bine zis ce se intampla cu mine? ( bine ca raspunsu al stiu numai eu. daca ma gandesc bine.) dar cred ca mi-ar placea sa aflu si parerea altor persoane.tongue
In fine, ma numesc Rosa Maria( si sunt o fire deschisa sincera sa fiu, nu prea mai sunt eu rusinoasa dar ceva ceva sunt un pichappy
multumesc frumos

2 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Cred ca varsta e d vina si t gandesti mt la fetele d varsta ta care au facut-o dejea si st unele momente in care t simti ft prost... nu stiu poate gresesc

| cineva_2560 a răspuns:

Nu are de ce sa-ti fie frica de ce gandeste partenerul cu care o vei face prima data, pentru ca daca te iubeste si tine la tine cu adevarat te v-a intelege si aprecia happy asta ti-o spune un baiat care apreciaza si el modul de gandire al unei persoana si nu felul cum arata happy