Si eu as vrea sa raman toata viata cu primul barbat e un vis frumos.
De curand mi-am inceput si eu viata sexuala si pot sa zic ca nu regret ca am facut pasul asta absolut deloc pentru ca am facut-o cu Persoana Potrivita, care ma iubeste, si asta conteaza de fapt: Dragostea!
Degeaba o sa gasesti unul care iti promite marea cu sarea, floricele si fluturasi, daca viitorul e nescris; nu sti ce vei manca maine, d-apoi ce va fi peste ani!
Sfatul pe care ti-l pot da e sa gasesti un baiat bun, care sa te respecte, sa aveti o relatie bazata pe iubire si daca tu crezi ca el e cel mai potrivit pentru a-i darui virginitatea ta, atunci nu cred ca ai de ce sa stai pe ganduri!
Din pacate, in vremurile noastre, printii pe cai albi si-au dat demisia demult!
Ai grija pe cine alegi si ce alegi!
Bravo fata, nu sunt multe in lume ca tine, majoritatea fetelor (si a baietilor) incep pana la 16-17 ani.
Ceea ce simti tu este natural, fiziologic esti gata sa-ti intemeiezi o familie. Eu zic ca, daca gasesti persoana potrivita sa mergi inainte, doar poate ca ar fi mai frumos sa o faci prima data in noaptea nuntii.
Domnul fie cu tine!
Sincer frica ca l-ai putae pierde este destul de buna.eu iti recomand sa faci chestia asta cu un baiat care sa aprecieze la tine totul inclusiv modul de gandire.trebuie sa ai incredere in el, sa stii sigur ca te iubeste si ca merita sa ii oferi chestia asta. iti spun ca parintii nu ai avea cum sa ti dezamagesti pentru ca mai deverme sau mai tarziu tot o sa se intample si ei sunt constienti de chestia asta. si pana la urma nu cu ei iti vei petrece viata deci nu ar trebui sa te opreasca acest gand.nu stiu procedezi cum crezi mai bine sper sa iti fie de folos raspunsul meu
Aici depinde de tine daca vrei sau nu sa-ti pierzi virginitatea, daca vei gasi pe cineva si-ti spune ca totul va fi frumos si ok, tu crezi acea persoana in prima faza, iar in a doua iti spune cu nonsalanta ca nu se mai poate(in aceasta relatie s-ar putea ca tu sa nu mai fi virgina), tu vei ramane cu buza umflata, nu respectivul.La tine se vede o dorinta mare, aceea de a trai, de a simti iubirea, dar nu poti sa stii ce-ti rezerva viitorul, nu poti sa stii niciodata daca primul barbat in viata ta intima este alesul. Dar iti pot spune sa gandesti de doua ori inainte de a face acest pas.Bafta!
1. Tu mai mult vorbesti ipotetic aici de a-ti pierde virginitatea, pentru ca practic nu ai spus ceva de un prieten.
2. Virginitatea este NUMAI o conditie fizica nicidecum vreun dar, nu e nici o mandrie sa fi virgina nici o rusine.
3. Daca ( si cand ) iti vei gasi pe cineva pe care il iubesti cu adevarat, va intelegeti reciproc, va potriviti la caracter si te va respecta sa stii ca va merita sa faci si pasul acesta intr-o relatie chiar daca te bantuie gandul ca poate exista posibilitatea ca in cele din urma va veti desparti, nimeni nu iti garanteaza ziua de maine, traieste in prezent. Ce daca iti reincepi viata cu altcineva? Un barbat serios niciodata nu te va judeca dupa acest lucru. Nu conteaza primul barbat ci ultimul si singurul.
4. Esti majora, din dpdv legal si biologic as spune ca esti foarte pregatita sa iti incepi viata sexuala, parintii tai nu pot hotari asupra corpului tau mi se pare totusi absurd la varsta asta.
Simplu...de obicei, fetele precum tine stii ce fac?
asteapta pana se casatoreasca, si ar faceo doar cu sotu... putine fete fac asta in ziua de azi...si daca tu reusesti asta, esti tare
Mai fato daca te lauzi singura crezi ca esti mai grozavA?
Si vreau sa iti spun, daca vrei sa o faci fa-o sunt fete de 12-13 ani care au chiar copil... dar tu alegi
Buna pai eu este fain sa fi virgina la anii astia dar daca in adancul sufletului iubesti si crezi fara nici o indoiala ca cel de langa tine sau din viata ta te iubeste eu as zice ca poti sa. ti incepi viata sexuala linistita la acesti ani ai tai nu e normal ca parintii sa te judece noi spunem ca fetele din ziua d azi isi incep viata la 13-14 ani si nu e normal sunt de acord si eu dar daca stai sa gandesti putin si intrecut era aceiashi chestie din acest motiv multi nitre noi au mame asa d tinere pentru ca ne.au facut la 15-16 ani clar ca daca iti incepi viata sexuala si ai grija d tine nu nseamna ca gata vine si bebe.succesc:*
Pai da CURENT ai dreptate. de eu nu mor dupa.
dar zic si eu sti)
tentatia e mare, ca de la baiat la fata dar numai ca la baiat e mai greu asta inteleg
Perfect adevarat! Sigur dupa ce o faci o sa-ti para rau ca ti-ai pierdut-o! Dorinta de a o face e numai si numai fizica si o avem cu totii! Puterea de a rezista tentatiei este ceeace se apreciaza! Adica barbatul care o sa-ti fie sot nu o sa aprecieze ca esti virgina fizic, stiu eu vagin mai stramt,. samd ci faptul ca ai virtutea de a rezista tentatiei, deci esti un caracter! Tentatii sunt multe si de orice natura!,...
Ciao,
John