| andreea_1536 a întrebat:

Bine, sunt atrasa de un baiat...mai mare de cat mine cu mult.stiu ca nu putem avea o relatie, e absolut imposibil diferenta de varsta e de 8 ani(diferenta nu e extrem de mare dar e foarte complicata situatia), si el ma crede mica.Amandoi lucram la un cabinet si nu ii dau de inteles ca totusi simt ceva si el are faze cand ma mai ia de mana sau din astea... mi s-a spus ca el sigur se gandeste doar la sex si nu e genu de baiat sau poate nu il cunosc prea bine.Nu vreau sai ii zic nimic pentru ca se va distruge tot, ma refer la partea profesionala(cabinetu) dar si la prietenie. Voi ce parere aveti?
Sincera sa fiu nu vreau raspunsuri rautacioase sau prostesti.

Răspuns Câştigător
| Elenna_4537 a răspuns:

Buna.
Diferenta de varsta nu conteaza [ stii cum se spune : ''dragostea nu are varsta ''].
Eu zic ca ar trebui sa-i zici ce simti pentru el. Incercarea moarte n`are. Ii spui ce ai pe suflet si vezi daca si el simte acelasi lucru.
In legatura ca el se gandeste numai la sex. Nu mai crede ce spune lumea. Oamenii sunt rai.
Eu zic sa-i spui. daca ti`e prieten adevarat va intelege si nu se va distruge nimic.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic totusi sa tii pentru tine sentimentele p care i le porti daca o sa contiunui asa o sa te trezesti ca te-a lasat gravida.