Stiu cum eee
mai bine i`ai zice.
dar pentru inceput ar fi bine sa vorbesti cu ea ca amici
daca nu cumva sunteti
si dupa aia vezi tu ce faci...
iar daca nu reusesti...
incearca s`o uiti
ce rost mai are daca ea nu te vrea...
Si eu m-am simtit la fel de prost odata. Eram obsedata de un baiat, dar am vazut ca de fapt era un bou. De atunci am raupt orice legatura cu el si de cate ori ne vedem el se stramba si eu il injur. Cred ca e posibil sa ti se fi intamplat acelasi lucru, dar pe invers (povestioara mea facea referire la tine il locul meu si fostul meu prieten la ea). Incerca totusi sa uiti, incet. Data viitoare fi de 1000 de ori mai atent pe cine alegi. Daca esti cu o fata doar de forma, ai grija ca se poate intampla totul pe dos si sa te indragostesti de ea, asa ca nu face asta! Discut serios cu fata aia si intreab-o de ce a facut ce a facut. Apoi remediaza-ti greseala pentru viitor, dar nu te purta urat cu ea si rupe orice legatura amoroasa pe care ai avut-o cu ea. Funda?
Pai iti dau si eu un sfat ar trebui sa te imprietenesti cu ea sa vezi ce intentii are si sa incerci sa te apropii putin de ea apoi daca vezi ca iti arata putina atentie incearca sa ii spui ca o placi dar sa ii spui in fata caci la telefon sau pe YM te poate mintimult noroc.
Multumesc foarte mult incerc sa o uit. ork si ei ii place de mine.:d dar baiatu ala isi bate joc de ea dar nu pot sa ii spun in fata ca bou ala isi bate joc de tine si te poarta ca pe o fraiera dar na mai bine o uit ca ork nu e nimic nemaivazut fete sunt bilioane si nu cred ca e ultima fata de pe planeta. :d ork multumesc tuturor de ajutor
Nu nu am luat bataie, deoarece eu nu stiu ce inseamna sa dai cu pumnul sau cu piciorul eu il calmez cu vorbe nu cu injuraturi e o telepatie inversa pe care am invatat-o intre ani deoarece am stat intre rromi 6ani. si m-am obisnuit sa ii calmez si de'atunci ma saluta tiganii pe strada dar nu asta e faza el da in mine dar eu stiu sa vorbesc asa in cat sa il fac sa termine si sa se linisteasca sa isi vada de viata. eu le'am zis ca eu nu am fost crescut in bataie si in injuraturi cum au fost crescuti iei + fata aia no mai plac ii dau cu flirt cand ma baga in seama asa ca multumesc oricum tutoror ca mi'ati acordat putin timpulet