Foarte dragutsa postarea ta!
Cred ca esti o fata nemaipomenita!
Ce e de facut totusi,nu?
Stii,ma gandesc ca esti inca noua in colectivul respectiv si,desi te-ai integrat foarte bine, poate ca e mai cuminte sa astepti un timp.
Faptul ca esti "asa de timida" cu "El" este semn clar ca-ti place si-ti place cam multisor.Dar, nu cred ca e cazul sa te dai in spectacol.
Ca sa stea el cate 5 minute si sa te priveasca-daca am inteles eu bine-te place si el.
Acum,totul este chestie de rabdare.E care pe care,cine rezista sa taca mai mult,dintre voi doi.El, poate fi timid sau il poate intimida faptul ca nu e prea familiarizat cu tine asa bine.
Asa ca, vei face schema clasica.Il privesti si tu,ii zambesti uneori,il intrebi prostioare(ce ora avem acum,ce-am avut la mate,ai un pix rosu,cat sunt biscuitii la chiosc,etc.) si te porti frumos cu el,mai frumos si mai atent decat cu restul.
Bineinteles ca toate lucrurile astea le vei face incet in timp si cu inteligenta,pentru ca vad ca nu-ti lipseste.
El,cum ii si placi,vei vedea ca de fiecare data va fi incantat de oricare din micile tale atentii.
Daca esti norocoasa si nu e timid,ok,o sa-si ia inima in dinti si-l vad sa-ti ceara ID,fb sau/si telefon in scurt timp!
Deci,tu cuminte, lasa-l pe el deocamdata, pana la noi ordine!
Bine Zambarici?
Merci de sfat greece! imi e de mare ajutor!:X ciudat e ca eu am uitat sa pomenesc, dar cand am facut rost de fb lui el mi-a cerut el idu-ul iar cand eu disperam, ca am fost in ziua aia cu un baiat si o colega de la a 8-a in parc, si am facut o groaza de poze, si nu aveam id-ul baiatului ala, ''El'' m-a ajutat enorm, chiar daca nu a facut rost de idu`ul baiatului am apreciat mult