O luam pe rand.da,cu siguranta te place! Dar,problema este ca baietii sunt foarte timizi si nu stiu cum sa spuna unei fete ca o plac,de teama sa nu fie respinsi! Asa ca, daca si tu il placi, incearca sa faci tu un mic pas, ca sa-i faci lui curaj sa iti spuna restul, sa-i dai de inteles ca o sa fie ok! Bafta multa!
Unele lucruri se subinteleg. El deja se considera impreuna cu tine, dar nu vrea sa te sperie sau ceva si nici sa para disperat in ochi tai. CEl mai bine ar fi sa iti iei limba in gura cu el sa inteleaga ca si tu vrei ce vrea si el. Cat despre telefoanele, mesajele de dimineata, in caz ca nustiai, noi barbatii ne trezim cu erectie si de obicei fata la care ne gandim atunci este responsabila pentru starea noastra "erecta" si posibil stapana fanteziilor noastre
Si tu vrei sa spui, ca ma suna dimineata doar pentru a-mi auzi vocea dupa trezirea lui cu erectie? sau cum naiba se zice
Exact! Ar trebuii sa fi fericita, el chiar se gandeste la tine ..cu mana ocupata, dar sincer se gandeste la tine.
Tu daca il placi de ce nu-i spui? Incetati sa va mai credeti printese, chestia asta cu "baiatul trebuie sa faca primul pas" e o prostie.
Actioneaza! Spune-i clar ca-l placi cand te duci cu el dimineata la scoala, nu are cum sa te refuze, poate ca nu ti-a marturisit inca sentimentele pentru ca e timid.(multi suntem asa)
Nu e vorba de chestia pe care toate o asteapta, adica ''baiatul sa faca primul pas'', eu deja i-am dat de inteles ca il plac, dar nu sunt genul care-i sa-i sar in brate si sa-l sarut, sunt timida, chiar foarte. Si nu stiu ce sa fac. Poate ca daca as stii sigur ca ma place, as putea sa continui eu mai departe.
Pai pune-l pe prietenul ala al lui sa afle de cine ii place, altfel nu ai ce face decat sa-l intrebi chiar tu... daca spui ca nu poti sa faci tu "pasul cel mare".