E o idee buna din punctul meu de vedere daca zici ca il iubesti foarte mult, dar nu lanuiti data in care se va intampla k isi va pierde farmecul sa fie spontan si uh sa simti k vrei cu adevarat si atunci va fi perfect pentru voi 2 :* multa bafta
Din punct de vedere medical, o fata isi poate incepe viata sexuala fara riscuri dupa varsta de 17 ani si jumatate. Tu esti destul de aproape de varsta asta, asa ca daca tot va doriti o relatie serioasa, puteti astepta fara probleme, asa incat sa nu te expui la riscuri inutile. E pacat sa-ti nenorocesti toata viata pentru o asteptare de un an si un pic, adica un termen foarte scurt la varsta voastra si in cazul unei relatii serioase.
In primul rand trebuie sa fi foarte sigura pe tine ca vrei sa o faci si ca e persoana potrivita ca sa i te daruiesti Am sa iti zic ce mi s`a intamplat mie Si eu fac 16 ani peste o luna am un iubit cu care sunt de 11 luni Tin mult la el insa trebuie sa recunosc ca nu il iubesc insa acum cateva saptamani m`am intalnit cu el si am stat multe ore impreuna si cum ma saruta m`am lasat dusa de val si am ajuns la stadiul in care el mi-a pus mana in zonele mai intime si recunosc ca mi-a placut insa dupa ce am venit acasa imi parea rau ca am facut acest lucru :p si sti dc? Pentru ca nu sunt pregatita sa o fac Acum vreau sa mai astept cu chestiile astea!
Asa ca u gandeste-te foarte bine la ce vrei sa faci... Succes!
De ce nu? Ai 16 ani si e la moda sa-ti pierzi virginitatea acum deci rupeti patul nebunilor.
In primul rand, ce te face sa crezi ca si-a batut joc de acele cateva fete? - daca asa ti-a spus el, nu-i da crezare.
Daca dragoste exista, nimic nu mai conteaza!
Atata timp cat il iubesti, si daca te iubeste cu adevarat, si bineinteles daca tu consideri ca esti pregatita, nu-i nicio problema, o faci si p'asta.
Bafta, si nu uita sa te protejezi!
Daca tu crezi ca este baiatul potrivit...de ce nu? Insa gandeste-te bine inainte de asta. Vorbeste cu el si vezi ce parere are.Dar daca nu esti hotarata si te iubeste cu adevarat, te va astepta pana cand vei fi pregatita.