| AmIraPrinceSs a întrebat:

Blonda/Bruneta/Satena/Roscata?hee hee

Cum preferi? happy Si fetele pot raspunde big grin

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

1.blondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X

39 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Eu sunt fata.Ma prefer bruneta si roscata(bruneta sunt natural). Prefer baietii blonzi si bruneti...happySper ca nu te superi ca am raspuns la intrebarehappy

| Sara2 a răspuns:

Blonda in principiu, sau de exemplu daca atre un corp de vis si e dulcika la fata nu mai conteaza culoarea parului

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu aş prefera să fiu brunetă tongue. Am părul şaten închis big grin. Şi mi-ar plăcea un băiat ori şaten, ori blond, ori brunet. Numai roşcat să nu fie laughing.

| pwp a răspuns:

Satena love strucklove struck:

| virusake a răspuns:

Satena. happy

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Bruneta

| ronin33dan a răspuns:

Blonda/Bruneta/Satena/Roscata...atat cat sunt pe placul meu ce conteaza culoarea parului? Daca astazi e blonda si maine va fi roscata si ai va sta mai bine? Totul este sa fie ea!

| Ionutzz97 a răspuns:

Bruneta si blondabig grin

| YqLmX a răspuns:

Bruneta ca blondele is proaste

| rosto a răspuns:

Eu sunt satena dar varfurile mi s-au facut blonde de la soare, deci parul meu arata ciudat... dar prefer blondele big grin

| Bebelushaaː a răspuns:

Orice barbat care se respecta are o bruneta langa el happy
:*

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Satena ma laughing

| anss23 a răspuns:

Satena.:X:X:Xlove struckE cea mai naturala culoare de par.

| morenaRox a răspuns:

Bruneta happy

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Blondahappy

| tedytza10 a răspuns:

Bruneta :X

| aura_1762 a răspuns:

Satena

| andreeada a răspuns:

Prefer blondele iar @ MaRiuSs1kk daca tu crezi ca nivelul de inteligenta al unei persoane depinde de culoarea parului te inseli amarnic. Sti de ce sunt tot mai rare brunetele? Caci s-au vopsit in blonde.laughingTake care! Blonda/Bruneta/Satena/Roscata nu conteaza mai mult conteaza ce are in cap!

| Anastasy a răspuns:

Eu prefer blond sa fie! si cu ochi albastri! stiu ca sunt o visatoare dar asta se primeste ca am linga mine

| CosminVladu a răspuns:

Buna! toti baieti isi doresc sau au o bruneta focoasa si dulce langa ei dar de fapt suntem toti la fel si visam doar la fetele blonde, sexy si rele...

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Eu prefer băieţii cu părul şaten, nu că ar fi imposibil să-mi placă un tip brunet sau blond.La fel şi la băieţi. Dacă fata arată bine, nu ştiu de ce ar trebui să te mai uiţi la culoarea părului ei.
P. S.big grinacă aş fi bărbat, nu mi-ar place blondele. Pur şi simplu nu-mi plac. Fără resentimente!happy
Bye!kiss

| hhhdd a răspuns:

Satena.:X:X:X:XMi se pare cea mai naturala culoare de par.

| blondabex a răspuns:

Eu sunt blonda cu ochi albastri dar vreau sa-mi fac suvite cred!

| elena17pb a răspuns:

Brunettt...claaaaaaaaaarrrr

| Zulicious a răspuns:

Eu sunt bruneta si imi place culoarea parului meu dar as vrea sa ma vopsesc si sa-mi fac suvite roscate.

| pauladrian_2984 a răspuns:

Satena

| dRk10 a răspuns:

Brunetahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu prefer brunetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bebelushaaː a răspuns:
Orice barbat care se respecta are o bruneta langa el
Multa dreptate, brunetele sunt oarecum dulci asa, de ex uitati-va la poza bebelusiilaughing e si atragatoare si dulce, blonda e doar.hot cateodata, roscata e mai nebunatica, satena e prea timida, bruneta e cel mai bine.