Eu sunt fata.Ma prefer bruneta si roscata(bruneta sunt natural). Prefer baietii blonzi si bruneti...Sper ca nu te superi ca am raspuns la intrebare
Blonda in principiu, sau de exemplu daca atre un corp de vis si e dulcika la fata nu mai conteaza culoarea parului
Eu aş prefera să fiu brunetă . Am părul şaten închis . Şi mi-ar plăcea un băiat ori şaten, ori blond, ori brunet. Numai roşcat să nu fie .
Blonda/Bruneta/Satena/Roscata...atat cat sunt pe placul meu ce conteaza culoarea parului? Daca astazi e blonda si maine va fi roscata si ai va sta mai bine? Totul este sa fie ea!
Eu sunt satena dar varfurile mi s-au facut blonde de la soare, deci parul meu arata ciudat... dar prefer blondele
Prefer blondele iar @ MaRiuSs1kk daca tu crezi ca nivelul de inteligenta al unei persoane depinde de culoarea parului te inseli amarnic. Sti de ce sunt tot mai rare brunetele? Caci s-au vopsit in blonde.Take care! Blonda/Bruneta/Satena/Roscata nu conteaza mai mult conteaza ce are in cap!
Eu prefer blond sa fie! si cu ochi albastri! stiu ca sunt o visatoare dar asta se primeste ca am linga mine
Buna! toti baieti isi doresc sau au o bruneta focoasa si dulce langa ei dar de fapt suntem toti la fel si visam doar la fetele blonde, sexy si rele...
Bună!
Eu prefer băieţii cu părul şaten, nu că ar fi imposibil să-mi placă un tip brunet sau blond.La fel şi la băieţi. Dacă fata arată bine, nu ştiu de ce ar trebui să te mai uiţi la culoarea părului ei.
P. S.acă aş fi bărbat, nu mi-ar place blondele. Pur şi simplu nu-mi plac. Fără resentimente!
Bye!
Eu sunt bruneta si imi place culoarea parului meu dar as vrea sa ma vopsesc si sa-mi fac suvite roscate.
Bebelushaaː a răspuns:
Orice barbat care se respecta are o bruneta langa el
Multa dreptate, brunetele sunt oarecum dulci asa, de ex uitati-va la poza bebelusii e si atragatoare si dulce, blonda e doar.hot cateodata, roscata e mai nebunatica, satena e prea timida, bruneta e cel mai bine.
acvilasurprinzatoare112 întreabă:
moftuliki întreabă: