| pysi a întrebat:

Bona! am si eu o inntrebare pe/u voi:am fost impreuna 2 ani, dar ne-am despartzit fara motiv 1 an in urma.am ramas buni prieteni si asta cred ca a fost si este cel mai rew lucru pe care l-am facut vreo data.prietenia noastra devenise ceva fff serios, adica nu in sensul ca ne-am impakt, pur si simplu acum 2 saptamini in urma am intretzinut relatii sexuale(neprotejate) cu El.acum insa am niste simptome ciudata.deci exista riscul sa fii ramas insarcinata. Ce pot face acum? El stie, dar me-a spus ca eu hotarask tot.(ambii avem kite 20 ani). mersYY mult!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai asteapta o saptamana si fa-ti 2-3 teste din prima urina de dimineata, in zile succesive. daca e sa fie sarcina, eu nu-ti recomand sa-ti omori copilul. Naste-l si dupa aia vedeti voi ce e de facut.

| kenzo007 a răspuns:

Salut!
Pai daca il mai iubesti si, el te iubeste atuncia purtati o discutie sa vedeti care ii treaba vreti sa va casatoriti, daca doriti copilul, dar intai ar trebui sa te asiguri ca intr-adevar etsi insarcinata, iar mai apoi discutati problema.
Dupa parerea mea asi accepta o casatorie desi este mult prea devreme... sa ai copil, dar nici un avort nu este indicat.
Bafta!happy

| cristina21 a răspuns:

Cel mai simplu lucru e sa astepti 10 zile de la contactul sexual si sa iti faci un test de sarcina sau sa mergi la doctor si iti va spune el daca esti sau nu insarcinata...acum depinde si daca erai sau nu in prioada fertila cand s-a intamplat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20 de ani impreuna laughing glumesc, cunosc problema, daca sunteti de acord va puteti casatori, dar o sarcina inainte de casatorie? nu stiu ce sa-ti spun, cred ca ar trebui sa mai astepti sa vezi daca poti conta pe el, o familie inseamna nu numai o sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un test de sarcină şi vezi rezultatul.
Poţi repeta testul în zilele premergătoare menstrei. Dacă ea întârzie mai mult de 5 - 7 zile, trebuie să faci un ecograf pelvian pentru a vedea care este realitatea.
Aveţi grijă de voi, folosiţi prezervativul, este cel mai fidel. Nu vă pune pe drumuri!
Pa, pa.