Toate nelamuririle si itnrebarile dezolvata-le cu ea. daca raspunde si cresteti impreauna ok daca nu ti-ai primit deja raspunsurile
Omule, mai usor cu asa ceva, apoi te intorci inapoi si spui ca suferi.Stai si tu si gandeste-te si vezi daca ai ceva in comun cu ea, ca daca iti place decat fizic, nu stai sa iti pierzi timpul cu ea, mai bine te distrezi si tu putin si aia e.
Ce DRĂĂĂĂĂĂĂĂGUUUUUUŢ, te-ai "îndrăgostit" de ea după 3 zile de vorbit. Cred că ai nişte sentimente puternice ascunse acolo în tine.
Heeei
N'am zis ca m-am indragostit de ea de 3 zile
Sunt indragostit de ea de mai mult timp, de 3 zile VORBESC cu ea
Trebuie sa analizezi dicutia daca observi elemente de joaca precum un usor flirt(citeodata neobservabil pentru baieti)poti considera ca te simpatizeaza. Daca aveti macar un cunoscut comun de dorit genul feminin ca sa nu fie concurenta si mai bine o persoana de incredere o poti intreba despre sentimente si abia pe urma sa ii spui dar daca nu aveti prieteni comuni vorbeste cu mai mult timp cel putin 2 saptamini si apoi propune-i sa va intilniti dar nu uita caorice fata vrea romantism in relatii dar si in conversatii fii ingenios si cred ca ai putea sa imi mai adresezi intrebari. Sper ca te-am ajutat)
Trebuie sa analizezi dicutia daca observi elemente de joaca precum un usor flirt(citeodata neobservabil pentru baieti)poti considera ca te simpatizeaza. Daca aveti macar un cunoscut comun de dorit genul feminin ca sa nu fie concurenta si mai bine o persoana de incredere o poti intreba despre sentimente si abia pe urma sa ii spui dar daca nu aveti prieteni comuni vorbeste cu mai mult timp cel putin 2 saptamini si apoi propune-i sa va intilniti dar nu uita ca orice fata vrea romantism in relatii dar si in conversatii fii ingenios si cred ca ai putea sa imi mai adresezi intrebari. Sper ca te-am ajutat)