Organismul tău nu este dezvoltat. Dacă ţi-ai începe viaţa sexuală acum rişti foarte mult să faci cancer de col. La 15 ani nici el nu ştie prea mult. Sfatul meu este să mai aştepţi.
Încă un aspect al problemei tale este că fapta asta ar fi catalogată ca şi corupere de minori din cauza vârstei pe care o ai.
Încearcă să te ţii pe poziţii şi nu ceda. Sunt multe lucruri de care te poţi bucura la vârsta asta.
Mai asteapta 2-3 ani. e mai bine pentru tine si organismul tau.sa nu regreti mai tarziu ca ai facut pasul asta f devreme(parerea mea). o sa mai ai si alti prieteni...
Viata sexuala trebuie sa o incepi atunci cand crezi tu ca esti pregatita si cu cineva special, la care ti si care merita sa primeasca un asa cadou de la tine. Prima experienta ar trebui sa fie ceva frumos de care sa iti amintesti cu placere.
Daca tu crezi ca la 14-15 ani va iubiti cu adevarat si ca relatia asta poate continua mult si ca el nu vrea doar sa fie mare si tare in fata prietenilor atunci nu ar fi o problema.
Oricum sfatul meu e sa mai astepti putin macar 1-2 ani pana sa faci pasul cel mare. Ramane ca tu sa decizi ce sa faci.
Zi ca daca te iubeste sa astepte! si mai ast si u ca esti mik, crezi ca gandesti bine, dar nu este asa! cel mai bun profesor este timpul! asa ca ai grija ca s-ar putea sa regreti! dar daca vri sa o faci fa_o!
Pacat ca ti-o spun, dar acum pune frumusel minutsa pe carte si nu exagera cu astfel de intrebari! ( iti raspund: e ft devreme - tu practic daca o sa iti incepi acum viata sexuala pe parcurs vei regreta. -si apoi o sa ai pe parcurs si alti prieteni... NU TE GRABI! si nu asculta. vorbele celor care inca nu au crescut psihologic de a face acest pas...Mult succes
Pai daca chiar tu constientizezi ca esti prea mica nu fa chestia asta si gata.Chiar daca il iubesti de nu mai poti, mai puteti astepta ce atata graba? Spune-i ca nu esti de acord si vei vedea ce zice NU CEDA! succes:*
Eu una cred ca este prea devreme... adica ce viata sexuala poti avea la 14 ani? sunteti niste copii. Nu te grabi, daca intr'adevar tine la tine faptul ca n'o vei face cu el va fi ok...
Din spusele doctorilor, din punct de vedere medical nu e indicat ca o fata sa isi inceapa viata sexuala inainte de 16 ani.
Iar viata sexuala trebuie sa ti-o incepi atunci cand te stimti tu pregatita si cand iti doresti tu acest lucru, nu pentru ca asa vrea cineva. E corpul tau si trebuie sa fi stapana pe el, nu altii, asa ca tu decizi ce faci. La urma e vorba si de respectul tau fata de tine insuti.