Da.Este foarte posibil.Pentru ca pe penis au ramas sigur urme de spermá. Nu se face niciodatá asa ceva.Iti recomand sa te duci imediat la ginecolog, sau sa-ti cumperi un test de sarciná.
Trebuia sa se ducá la baie, sa se spele, si apoi continuati. dar nici asa nu se stie daca scapai.
Daca vroiai sa nu ramai insarcinatá trebuia sa iei anticonceptionale, daca sexul cu prezervativ nu vá place.
Este foarte posibil sa fii insarcinata, depinde de ziua ciclului menstrual in care ati avut contactul sexual neprotejat.
Oricum, la doua saptamani de intarziere, testul de sarcina este concludent, asa ca fa-l maine sa afli daca e sarcina. N-as vrea sa te sperii, dar daca nu e sarcina, atunci situatia este destul de grava si ar trebui ca maine sa te duci obligatoriu la ginecolog pentru investigarea acestei intarzieri. Este o intarziere serioasa, care poate fi smenul unor afectiuni grave care necesita tratament cat mai repede.
Si observatie la ce a spus Nony: sa se spele si sa urineze, cea mai mare cantitate de sperma ramane in uretra.
Din pacate, este! De unde va vin "stilurile" astea de a face sex neprotejat? Uitati ca mai sunt si boli transmise sexual?! Vezi si raspunsul meu anterior, pe aceeasi tema! Invatati si practicati Pettingul!, cu mare atentie la igiena manuala! Protejati-va!
Ceea ce a-ti facut voi nu este o metoda de protectie, sau mai bine de contraceptie, desigur ca exista riscul sa fi ramas insarcinata, parerea mea este sa mergi fuguta la farmacie si sa iti faci un test de sarcina care iti poate confirma banuiala, daca nu iese din prima mai incearca altul, daca nici acesta nu iese parerea mea este sa mergi la um doctor s-ar putea sa fie o dereglare hormonala.
Da normal... daca nu v-ati spalat... e riscul sa mai fi ramas ceva pe..."teava"
Sincer si eu am facut la fel cu prietena mea si nu s-a intamplat nimica atata timp cat am ejaculat afara, si ca sa fiu sigur l-am si sters un pic anainte sa incep iar
Fa un test de sarcina si vezi cum e treaba. dar daca ti-a venit ciclul poti sta linistita.tot dima ma cheama si pe mine!
Cum au zis si ceilalti...riscul e mare ca ceva sa poate prinde viata.
Se poate vbi sideo dereglare a menstruatiei...
in viitor incearca adev solutii cotraceptive.nu astea bosorogesti.
si in viitor incearcasa sa te speli cu apa rece/calie din abundenta, imediat dupa contactu sexual.indiferent de rezultat.