Pai daca te iubeste atat de mult si isi permite sa cheltuie atat cu tine eu te-as sfatui sa nu ii zici nimic de acele msj si ca idee de cadou. ti-as sugera:
-un tatuaj semi-permanent cu 18 si o inima in interiorul careia se afla initiala ta
-o bratara gravata
-orice lucru personalizat
-un animal
-o sticla de parfum si sticla sa fie personalizata(ca forma, scris etc)
si pentru ziua lui ti-as recomanda o cina romantica+o camera la hotel (indiferent ca aveti relatii intime sau nu)+cadoul+o vedere mirifica de la geamul camerei cred ca e tot ce v-ar placea amandurora:* sa ai grija si petrecere frum acolo.intre voi:X
Nu are rost sa strici relatia pentru niste mesaje, explica-i frumos ca nu esti de acord sa mai tirmita mesaje cu respectivele!
cu cadoul nu te pot ajuta, mie personal imi place orice cadou
Deci in primul rand:lasa-l sa vezi daca iti va spune despre mesajele pe care le are. Daca nu va spune, incearca sa aduci cumva la vedere acel subiect. Daca acele mesaje n-au insemnat nimic, iti va da o explicatie prin care tu vei simti ca nu te minte si ca tine la tine.Cu totul ca ti-a cumparat bratara de aur si alte chestii, ar fi cam bizar sa trimita mesaje si la alte fete. Sfatul meu, incearca sa te interesezi(fara sa stie el) ce face in timpul liber(daca se intalneste cu alta fata etc.)Daca nu, inseamna ca te iubeste si ca tine la tine.
1)Din punctul meu de vedere eu cred ca tu nu trebuie sa-i spui! 2)Eu tias propune sai iai un ceas de mina sau un tablou mare desenat in creion (o poza unde sunteti ambii)... sper sati ajute sfaturile mele