| elys_5939 a întrebat:

Booonakiss deci am si eu o mica problema : prietena mea ce`a mai buna s`a indragostit de un baiat (sa-i spunem pytyk :-J ) si mereu ea imi zice in fiecare zi ca acel baiat(pytyk) se uita la ea in masina.In fine deci intr-o zi eu si iubi meu am sfatuit-o sa se duca l pytyk sa-i spuna ca il place.Intr-o am asteptat-o in stati si a coborat odata cu ea, pytyk nu e l aceeasi scoala cu noi si am decis sa traversam si sa-i spuna ce simte. Ea s-a bagat in fata acelui baiat si a spus:"-Am si eu 2, intrebari pentru. tine. 1]De ce te uiti la mine? si 2]Ma placi?" l care el a raspuns cu un accent mai rusinos"-Nu ma uit la tina, si nu.", prietena mea a fost foarte suparata sad eu cred ca acel baiat a fost rusinos straight face si mdeea...
pute`ti sa ma ajutati... ce sa-i spun cand e suparata si cum sa pot sa-i combinwinking (pentru. ca eu cred ca si el o place big grin )
mS pentru. ce`i care vor sa ma ajute kiss

Răspuns Câştigător
| Yooana a răspuns:

Deci, vorbeste cu ea si zii sa mai vb odata cu el mai clar si sa il faca sa inteleaga ca ii place de el si tu daca vrei sati ajuti prietena, nu poti decat sa o inkurajezi sa se duca sa vb cu baiatul ala "pityk" pentru ca poate asa o sa fie mai ferikita succes!:_*

2 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Parca a fost prea directa totusi

| Minii a răspuns:

Nu stiu ca sa faca