| OKMaui a întrebat:

BOoOoOm!
Daca prietenul/a te inseala si iti spune ca e vina ta dar tot te iubeste si vrea s-o faceti in trei ca sa reparati relatia, ce faci?

8 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Daca te inseala, faptul ca o veti face in 3, 4, 5, ..., 10 nu va schimba absolut nimic. O va face iar si iar sau te va parasi dupa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mie nu imi place sa impart.

| alexaalexandraa a răspuns:

E clar ca nu te iubeste. Asta ar trebui sa-ti de gandit. Un baiat care isi iubeste prietena o vrea doar pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil s-ar trezii dupa o luna. cu oase rupte. ma gandesc la farama de demnitate ce mi-a mai ramas. big grin

| FloriNk a răspuns:

BoO(o! o)OM. Faceti-o in trei merge mai bine.
BOOO(o! o)OM. rolling on the floor)))

| OKMaui explică:

Nu este vorba despre mine. Rog copilasii sa se abtina de la intrebarile mele ca sunteti total pe langa ce intreb eu cu adevarat.

| Plută a răspuns:

BOoOoOm!
nimic.

| FreeDreams a răspuns:

Eu sincer as refuza, faptul ca "e vina ta" e o scuza banala. Si zic ca si tu daca ai macar un pic de orgoliu ai renunta la el cat de mult l-ai iubi. El nu tine la tine, si puteti voi sa o faceti si in 10 ca tot de atatea ori te va mai inseala in continuare. Mai devreme sau mai tarziu vei gasi pe cineva care te va pretui cu adevarat, nu matita sa iti pierzi timpul alergand dupa cineva care nu te merita.winking