| Raluca_2845 a întrebat:

Brunet/Bruneta cu ochii verzi? Sau Blond/Blonda cu ochii verzi? Si sibig grin Va plac persoanele cu gropite in obraji? Si inca una si gata:d Cum vi se par numele: Eric si Raissa?

Puup dulce dulce pe toti:*:*:*

24 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Pai mie imi plac doar brunetii, si cei cu parul saten uneori ( blonzii mi-au placut la gradinita, de atunci nu ma atrage nici unu big grin ), si prefer ochii caprui sau negrii.
Deci nici blond cu ochi verzi, nici brunet cu ochi verzi.

Ca am fost eu o viata blonda cu ochii verzi. poate de aia.

GRopite : Ador baietii cu gropite. Cel de care imi place, are. Poate e si asta un motiv pentru care imi vine sa-l smotocesc big grin

Eric nu-mi place numele, Raissa, DA big grin

cami
| cami a răspuns:

Brunet cu ochii verzi (preferabil negri sau caprui)-nu prea-mi plac pers cu ochii verzi, tocmai asa ii am si euhee hee
Da, mi se par simpatice. Si Eric si Raissa, doua nume contemporane big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Numele imi displac amandoua. Ochii verzi is ok mai mult cu parul blond, sau negru lucios. big grin
Iar de gropite ce sa zic? Am avut si fantezii cu tipe cu gropite. laughing

| Sara a răspuns:

Brunet cu ochii verzi asa ca barbatu' meu! Ador pers cu gropitze in obranji. nu mi plac aceste doua nume!

| Viviluka a răspuns:

Pai mie mi se pare cool bruneta cu ochii verzi. si da imi plac astfel de persoane si eu am gropita in obraz. si eric si raissa e un nume jalnic crede-ma pup

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Hmm, eu sunt cu brunetii...adica aia imi plac mai mult, dar si ceilalti sunt draguti in felul lor. Sper ca nu esti obsedata de perfectiune si frumusete, ca nnu duce nicaieri.

| Ana_6509 a răspuns:

1.Brunet cu ochi verzi(nu imi plac blonzii deeeloc).
2. Da, sunt simpatice.
3.Nu-mi prea plac, Eric parca suna mai bine dar Raissa nu.

kratos
| kratos a răspuns:

Roscata cu ochii caprui sau albastri tongue!

| Eu4EverX a răspuns:

Brunetii:X: si cu ochii negrii sau caprui:X

Da cu gropite:X:X

Eric nu imi place dar Raissa imi place foarte multbig grin

| r8driver a răspuns:

1.Bruneta cu ochi verzi. 2. I-mi plac. 3.Nu-mi place nici un nume.

| Macho a răspuns:

Sa fie chelboasa, si sa aiba suvita, stil basescu mai de mult laughing

On: Imi plac brunetele, inchise mai ales :X, dar am o bafta de majoritatea fetelor cu care stau sunt blonde sau satene.
Fetele cu gropitze? foarte dulci. Ca Andreea Marin. Da
Numele nu imi plac, nici unul nici altul.

SI eu te pup, la fel de dulce :X

| sandulache a răspuns:

Buna raluca,.
Dar sten cu ochi caprui de ce nu ia-ai precizat sunt asa de urati nu prea cred ca tot ce conteaza la o persoana e sufletul nu frumusetea ca inseala foarte mult, deci eu zic ca satena cu ochi caprui e frumoasa nu zic si cele lante fete cu diferiti ochi sau diferite culori de par la fel dar nu ne uitam la cei frumosi sau cele frumoase.

| laryssa93 a răspuns:

1.blond cu ochii verzii (ca iubi meu love strucklove strucklove strucklove struck )

2.normall ca imi plac!

3.nu prea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blonda:X
mi-e indiferent
eric e ok, raissa nu imi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca are ochi verzi nu mai conteaza culoarea parului, oricum peste cativa ani va fi vopsit sigur ca sa ascunda firele albe, gropitele in obraji sunt foarte frumoase la femei, ele ne dau un indiciu asupra marimii altor organe mai mult sau mai putin interne ale lor, Eric e ok dar Raissa suna putin cam ciudat. Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunet cu ochii caprui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numi prea place risa si nici eric dar hi si eu sunt blonda si am ochi verzi si ador baetzi blonzi cu ochi albastri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac brunetzii in special cu ochii negri sau kaprui, blonzii mai putin, dar sunt unii ffff super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Is bruneta cu ten ciocolatiu sh a ochi verzi.imi plac baieti tot bruneti, dar am noroc numai d blonzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brunet cu ochii negri iar la femei blonde cu ochii verzi c minehappynumele nu imi placsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bruneta cu ochi verzi place si eric si raisa prea frumos numele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am ochii verzi, si imi plk mult baietii brunetzzi cu ochii caprui sau negri, nu nu prea imi plk gropitzele si Raissa suna mai binewinking
pup:*:*:*:

| emilia46_9849 a răspuns:

Brunet/a cu oki verzi sp ca e cea mai bine combinatie.
j eu am ochii verzi si am fost blonda natural dar, pot sa sp ca imi sta mlt mai bine bruneta pentru ca imi scoate in evident ochii.
iar la kpitolul baieti tot brunetii cu ochii verzi is preferatii mei.
is mai misterioji!
j ce sa sp despre nume? Eric nu-mi place iar Raisa merge.
chiar e un nume misto!happy

| Monique_2773 a răspuns:

1. Iubesc baietii cu parul brunet si cu ochi verzi!
2. Iubesc, de asemenea ( ) si baietii cu gropitele
3. Imi place Eric. De celalalt n'am auzit si nu'mi place. Fara suparare!
Astea sunt parerile mele, da'. gusturile nu se discuta! happy