Pai mie imi plac doar brunetii, si cei cu parul saten uneori ( blonzii mi-au placut la gradinita, de atunci nu ma atrage nici unu ), si prefer ochii caprui sau negrii.
Deci nici blond cu ochi verzi, nici brunet cu ochi verzi.
Ca am fost eu o viata blonda cu ochii verzi. poate de aia.
GRopite : Ador baietii cu gropite. Cel de care imi place, are. Poate e si asta un motiv pentru care imi vine sa-l smotocesc
Eric nu-mi place numele, Raissa, DA
Brunet cu ochii verzi (preferabil negri sau caprui)-nu prea-mi plac pers cu ochii verzi, tocmai asa ii am si eu
Da, mi se par simpatice. Si Eric si Raissa, doua nume contemporane
Numele imi displac amandoua. Ochii verzi is ok mai mult cu parul blond, sau negru lucios.
Iar de gropite ce sa zic? Am avut si fantezii cu tipe cu gropite.
Brunet cu ochii verzi asa ca barbatu' meu! Ador pers cu gropitze in obranji. nu mi plac aceste doua nume!
Pai mie mi se pare cool bruneta cu ochii verzi. si da imi plac astfel de persoane si eu am gropita in obraz. si eric si raissa e un nume jalnic crede-ma pup
Hmm, eu sunt cu brunetii...adica aia imi plac mai mult, dar si ceilalti sunt draguti in felul lor. Sper ca nu esti obsedata de perfectiune si frumusete, ca nnu duce nicaieri.
1.Brunet cu ochi verzi(nu imi plac blonzii deeeloc).
2. Da, sunt simpatice.
3.Nu-mi prea plac, Eric parca suna mai bine dar Raissa nu.
Brunetii:X: si cu ochii negrii sau caprui:X
Da cu gropite:X:X
Eric nu imi place dar Raissa imi place foarte mult
Sa fie chelboasa, si sa aiba suvita, stil basescu mai de mult
On: Imi plac brunetele, inchise mai ales :X, dar am o bafta de majoritatea fetelor cu care stau sunt blonde sau satene.
Fetele cu gropitze? foarte dulci. Ca Andreea Marin. Da
Numele nu imi plac, nici unul nici altul.
SI eu te pup, la fel de dulce :X
Buna raluca,.
Dar sten cu ochi caprui de ce nu ia-ai precizat sunt asa de urati nu prea cred ca tot ce conteaza la o persoana e sufletul nu frumusetea ca inseala foarte mult, deci eu zic ca satena cu ochi caprui e frumoasa nu zic si cele lante fete cu diferiti ochi sau diferite culori de par la fel dar nu ne uitam la cei frumosi sau cele frumoase.
Daca are ochi verzi nu mai conteaza culoarea parului, oricum peste cativa ani va fi vopsit sigur ca sa ascunda firele albe, gropitele in obraji sunt foarte frumoase la femei, ele ne dau un indiciu asupra marimii altor organe mai mult sau mai putin interne ale lor, Eric e ok dar Raissa suna putin cam ciudat. Te pup!
Brunet/a cu oki verzi sp ca e cea mai bine combinatie.
j eu am ochii verzi si am fost blonda natural dar, pot sa sp ca imi sta mlt mai bine bruneta pentru ca imi scoate in evident ochii.
iar la kpitolul baieti tot brunetii cu ochii verzi is preferatii mei.
is mai misterioji!
j ce sa sp despre nume? Eric nu-mi place iar Raisa merge.
chiar e un nume misto!
1. Iubesc baietii cu parul brunet si cu ochi verzi!
2. Iubesc, de asemenea ( ) si baietii cu gropitele
3. Imi place Eric. De celalalt n'am auzit si nu'mi place. Fara suparare!
Astea sunt parerile mele, da'. gusturile nu se discuta!
anonim_4396 întreabă:
alleALLEaddaADDA întreabă: