Nu am inteles pentru ce dai fundita daca cineva are acceasi gusturi ca ale tale s'au ce?
Ca nu ai pus o intrebare ca sa iti dea cineva un raspuns folositor care sa te ajute in ceea ce faci s'au ceva de genu, fiecare are gusturile lui .
Oricum revenind la intrebare, sunt bruneta si am ochi caprui, di albastri cand imi pun lentile , oricum cred ca ambele combinatii sunt ok, pentru ca fiecare are calitatile si defectele sale.
Bruneta cu ochi albastrii si cu ten putin masliniu pentru mine e ceva mai mult decat frumos :X. Eu sunt bruneta cu ochi verzi
Bruneta cu ochii albastri(desi eu sunt satena cu ochii caprui) acum depinde si de forma fetei de mai multe.Amandoua :d
Ambele sunt foarte frumoase eu sunt bruneta cu ochii caprui dar acum nu conteaza, si cam toti zic bruneta cu ochii albastri dar eu zic ca ambele sunt frumoase astept funda
Bruineta cu ochii albastriiusau dc nu si satena cu orchii albastrii eu is satena cu ochii albastrii si chiar imi place la nebunie:*
Ambele combinatii sunt la fel de frumoasa
dar brunetele cu ochi albastrii sunt bomba :*
Sotia mea este bruneta cu ochi albastri, insa nu este ceva ce am cautat. Cred ca este indiferent atata vreme cat iubesti.
Eu sunt bruneta cu ochi albastri, dar odata m-am vopsit in blonda, vreau sa-ti spun ca nu stiu despre satena cu ochi caprui, dar stiu ca bruneta cu ochi albastri e mult mai frumost decit blonda cu ochi albastri, cel putin asa mi se pare mie...ma-m vopsit inapoi in culoarea mea naturala! cel putin mie imi merge
00Andreea008 întreabă: