| bodo17 a întrebat:

BTS! Recent am intretinut relatii sexuale cu o dama de companie! Totul a fost protejat! Sunt sanse mari sa ma fi molipsit cu un HIV? sau zace multa paranoia in capul meu? ( Actul sexual a fost protejat / nu ne am sarutat ..nu am rani deschise ) + nu spun ca fata ar fi fost infectata ...presupunand asta... P:S nu vreau comentarii de genul fa-ti test si e mai bine deja stiu asta dar mai am de asteptat vreo 2 luni

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Personal consider ca sunt sanse mici sa te fi luat vreo boala, dar mereu sa te protejezi ok

| mihai69 a răspuns:

Cu HIV e puțin probabil să te fi infectat; dar din păcate există alți germeni cărora nu le pasă de „protecția" ta. (HPV, sifilis etc.)

| minrest a răspuns:

Odata ce te-ai protejat, de HIV si sifilis esti ferit. De toate celelalte BTS-uri ramai pasibil, dar alea sunt mai putin grave si se trateaza.

| mihai69 a răspuns (pentru minrest):

Dacă are leziuni sifilitice la nivelul pielii în orice altă zonă, e fix pix prezervativul. Un costum de scafandru ar putea fi mai util.

| Jewlie a răspuns:

Depinde.
Cam de ce 'calitate' era dama? Conteaza, pentru ca majoritatea isi fac teste pentru a depista eventualele boli si chiar HIV destul de des, deci e putin probabil ca ea sa fi avut vreo problema.
Pe de alta parte, virusul HIV este extrem de mic si poate trece chiar si prin prezervative.
Daca vrei sa fii sigur ca esti ok, cea mai buna metoda este sa astepti 3-6 luni (perioada de incubatie a virusului)