Nu este prea tarziu atat timp cat esti dornic sa-ti asumi responsabilitatile vietii sociale si sa iesi din carapace. Este posibil sa ai nevoie si de ajutorul unui psiholog.
Daca e adevarat ce zici nu e deloc ciudat, am vazut si eu cazuri asemanatoare dar si persoane care apareau la televizor spunand ca nu si-au gasit jumatatea si s-au ocupat de treburile casei - studii, etc. Oameni asexuali care mor virgini sau se lasa de sex si lista continua.
Din pacate nu esti singurul ...si eu am o matusa care e virgina la 39 de ani si nu da semne ca ar vrea ceva ...cu cineva
Niciodata sa nu spui,, niciodata,, pentru ca nu e tarziu pentru primul sarut, pentru o prietena care sa te iubeasca sau chiar sa iti intemeiezi o familie
Tu banuiesc ca vrei sfaturi cum ar fi normal, dar ai oferit mult prea putine detalii ca sa te putem ajuta. Poti sa ne spui mai multe despre tine dc vrei sa te ajutam asa fiecare va scrie ce il duce capu. Poti sa te uiti la antepenultimul raspuns dat de mine ca mai era un baiat de 28 de ani in aceeasi situatie ca si tine in ceea ce priveste virginitatea dar el spre deosebire de tine a oferit mult mai multe detalii despre el.
Nu este târziu și poți cu voință poți cunoaște o fată, problema ta cred că este timididate.
Daca ai iesi si tu pe afara! ai vedea ca iti gasesti! dar e greu! banuiesc ca esti genul ala de persoana! greu de urnit din casa! adica mai mult de cateva minute! nu rezisti! pacat!
Deci draga Flolipop, problema ta este ca tu esti prea timid.Ia spune, nu ai avut cumva parinti prea restrictivi care nu te lasau sa iesi din casa? Altfel nu imi explic.
Totul tine de vointa, nu e prea tarziu dar ar trebui sa te grabesti ca sa nu ramai pe viata un ins sigur cuc
Draga amice, Flolipop... Nu dispera, nu esti nici primul si nici ultimul. Problema sta in felul urmator: totul vine din chestiunea ca tu esti o persoana prea interiorizata. Incearca sa te deschizi spre lume, dar nici prea tare, pentru ca vei fi foarte vulnerabil, si in dragoste, daca esti vulnerabil, poti suferi foarte mult. Incearca sa te imprietenesti cu oameni din jurul tau, sa gasesti teme de discutie comune, sa mai iesi la un film.
Sincer sa fiu si eu am fost cam rusinos, si mi-am inceput viata sexuala la 26 de ani, si nu mi-i rusine cu asta.
Asadar, incarca deschiderea treptata spre cei din jurul tau, si vei vedea ca totul va fi bine. Multa bafta!
Salut frate iti zice fratele tau esi si tu pe afara du-te la verisorii taii sau fratii tai inprietenestete cu ei iesiti in oras fatii prietenii!, prietene si cu timpul maxim 6 luni nai sa mai fi virgin!
Niciodata nu este prea tarziu poate nu a aparut acea persoana speciala si poate ca ar trebui sa incerci sa fii mai comunicativ