| senstein a întrebat:

Bueyyy, am gasit in casa un un vibrator dar e curb rau, si un fel de de...nu stiu cum sa-i zic, arata ca un telefon telit de ala ciudat, are incarcator, prelungitor...etc. ce *** ar face gagica-mea cu astea? is trimise din afara ca le-am gasit cu tot cu hartii si toate cele. nu i-am zis inca, da diseara o intreb de comoara descoperita.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bine ca ai lamurit misterul...
Acum, mai ramane sa-ti feliciti amicul pentru gusturile in materie de sex ale iubitei lui!
happy

26 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Asteapta pana vine si nu strica ceva,poate vrea sa le vanda,poate le foloseste in lipsa ta, n-ai de unde stii.
Oricum, singura explicatie reala ea o sa ti-o dea, noi putem face doar presupuneri, ca si tine.

| senstein explică (pentru greece12):

Nici n-am pus mana pe el, doar pe hartii, carte si chestia aia cu cablu si toate cele. Era o cutie si am deschis-o sa vad ce se alfa-n ea... si surpriza, jucarele, dar ce jucarele...

Cum spui si tu, ea e singura care poate sa-mi ofere o explicatie.

Am sunat-o pe la 6 si ceva (ea nefiind in oras pana dimineata), i-am batut un apropo cu vrajeala etc. despre niste chestii d'astea, stiti ce-a spus? Cica nu o tenteaza asa ceva, si nici n-ar pune mana.
Ce sa cred? Dildo-ul ala era sigilat in celofan si plastic, dar se vede bine... e ceva de nedescris halul cum arata.
Vreau sa mai las enigma sa persiste si abia dupa ceva timp sa-i spun de mica mea descoperire. Am facut poze la toate acareturile de acolo ca sa am dovezi cand ii zic. laughing Parca as fi Columb!

| greece12 a răspuns (pentru senstein):

M-ai omorat cu chestia cu probele!laughing
Esti bun de detectiv!
Oricum, nu lasa prea mult sa planeze misterul, lamureste-te, acum ne-ai facut curiosi si pe noi!happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru senstein):

Poate ca si-a dat seama ca ai alte orientari sexuale si a vrut ca sa-ti faca un cadou, iar tu ca un mocofan ce esti ai stricat surpriza

| senstein explică (pentru anonim_4396):

Nu am alte orientari sexuale.

| senstein explică (pentru greece12):

Sarut mana! Ma simt flatat!

N-am mai putut rezista si am sunat-o din nou aseara pe la 1 si i-am zis ce-am gasit. Cica urma sa-mi zica de el, ca e de o zi in casa, ca s-a prins la telefon prima oara cand am luat-o cu vrajeala ca am gasit minunatiile, ca vroia sa rada un pic de mine pana cand scapa de ele...mai multe prostii, si in final mi-a zis ca e pentru prietena unui amic de-al meu si urma sa i-l dea cand ajungea acasa. Dafuq? rolling on the floor))

| anonim_4396 a răspuns (pentru senstein):

Bai omule, ia fa tu pe locotenentul Colombo nu Columb, ca e mare diferenta intre ei, si ia-te la investigat, esti bun la pat ori ba? Nu este nici o rusine daca fata si-a luat acel super-jucarie pentru a se satisface, sa zici mersii ca nu cauta altceva la altcinevawinking

| lex79 a răspuns (pentru senstein):

Te-ai gandit ca poate sunt simple cadouri primite de-a lungul timpului, daca tot spui ca sunt sigilate. si chiar de ar fi deschise, sa fie doar din curiozitate.

sau poate are o personalitate de zeita a sexului pe care vrea sa o tina ascunsa numai pentru ea tongue. n-ar fi prima femeie care se rusineaza de partenerul ei (ceea ce e grav. si la cum reactionezi acuma nu ai face decat sa ii confirmi temerile).

| greece12 a răspuns (pentru senstein):

Bine ca ai lamurit misterul...
Acum, mai ramane sa-ti feliciti amicul pentru gusturile in materie de sex ale iubitei lui!
happy

| Eufourikul a răspuns:

Eu zic sa te bati cu vibratorul, sunt sigur ca a facut dragoste cu gagica tawinking

| Skittless1997 a răspuns (pentru Eufourikul):

rolling on the floor penala asta thumbs up

| Eufourikul a răspuns (pentru Skittless1997):

Ce vrei frate? Eu am facut cadou un vibrator unei foste prietene, iar omul acesta ne cere o explicatie, de ce iubita lui, detine un vibrator?!
Domnul stie -.-

| senstein explică (pentru Eufourikul):

Sa-l foloseasca sanatoasa!

| Noone4u a răspuns:

Se satisface singura daca tu nu esti in stare laughing

| senstein explică (pentru Noone4u):

S-o crezi tu p'asta!

| llucixxl a răspuns:

Ori nu e satisfăcută de "cutia ta de viteze" ori i-a venit vreo fantezie nebunatică să-l folosească și pe ea și pe tine în timpul actului sexual.

| neutrino a răspuns:

Intreband-o, risti sa afli adevarul pe care si tu il banuiesti: ai un mare rival. Oare de ce?

| greece12 a răspuns (pentru neutrino):

Si daca e cadoul ei, pentru el, de Mos Craciun?
happy

| neutrino a răspuns (pentru greece12):

Ar fi tragic si cred ca ar uri Mosul pentru toata viata! In acest caz el trebuie sa se intrebe: de unde stie Mosul?

| greece12 a răspuns (pentru neutrino):

Conspiratii de Craciun!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai cand nu esti acasa crezi ca nu stie sa le foloseasca?

| HueyFreeman a răspuns:

Il tine ca sa-i faca de mancare cand esti tu plecat...

| lex79 a răspuns:

Si acum descoperi devarul. face ce tu nu poti!

| vianora a răspuns:

singura explicatie reala ea o sa ti-o dea, noi putem face doar presupuneri, ca si tine.

| meandme77 a răspuns:

Pai gandeste te pentru ce se foloseste un vibrator si o sa ti dai singur seama... just saying

| Mathew a răspuns:

E bine ca se foloseste de vibrator si nu de ceva natural si strain.
Mai stai si tu pe acasa.

| Skittless1997 a răspuns:

laughing o avea chef de joaca mai stii smug