Are o vina mare, ca i-a placut de o fata razgaiata si manipulanta. Si mai are o vina, ca iti poarta prea mult de grija.
Buna
Ai vorbit cu mama ta? i-ai adus la cunostita despre toate acestea? cred ca o mare vina ai si tu ca i-ai dat apa la moara si ai intrat in jocul lui, eu stiu c a locul elevului este in banca si sa stea in banca lui, nu sa converseze cu profesorul pe relatii intime ci doar strict profesionale
Ar fi cazul sa discuti cu mama ta si sa o lasi pe ea sa ia atitudine.
O zi frumoasa sa ai
Trebuie sa vorbesti cu parintii sa le spui ce s-a inatmplat. Nu e tocmai in regula vezi dupa sa nu te trezesti ca sare profesorul pe tine.
Este cam ciudată relaţia dintre voi doi. Te sfătuiesc să vorbeşti cu părinţii tăi şi să îi înştiinţezi despre cum se comportă profesorul cu tine şi să le povesteşti să de gluma făcută de un coleg. Este suspetc ca un profesor să discute cu un elev despre lucruri intime, care nu îşi au rostul şi nu ţine de el să le ştie! Şi da, este şi vina ta pentru că i-ai spus anumite lucruri.
Cel mai bine te duci şi discuţi cu părinţii tăi. Ei sunt cei care-ţi sunt aproape şi care-ţi vor doar binele. Sigur se va găsi o soluţie şi totul se va termina cu bine, în caz că doreşti să le aduci la cunoştinţă alor tăi ce se întâmplă.
E si vina ta, ca ai intrat in vorba cu el. Barbatii stii cum sunt... Daca sunt singuri, incep sa le umble gargaunii prin cap. Ar fi trebuit sa pastrezi distanta cuvenita.
Asteapta sa faci 18 ani ca sa-ti atinga tatele si fofoloanca.
Eu daca as fi in locul tau as rade de el.
Dar tu poti sa-l ignori.
Este posibil sa te placa si din aceasta cauza sa se comporte asa. Oricum, nu este normal ce se intampla. Discuta cu parintii tai si spune-le ce se intampla.Succes!