| AlinaAndreea15 a întrebat:

Bunã. Acum 3 zile am întreținut relații sexuale cu iubitul meu ( avem aproape 2 ani de relație). În timpul acutului sexual și dupã am avut dureri și a fost a treia oarã când am întreținut relații și în prima zii am avut scurgeri roz, în a doua și în a treia zi mi-a curs sânge. Ce se întâmplã? Existã sanșe sã fiu însãrcinatã? Vã rog ajutați-mã dau fundițã.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E posibil sa ti se fi rupt himenul mai tarziu sau ti-a venit menstruatia. Fa-ti un test de sarcina sa fii sigura.

| corbulalbrosu a răspuns:

In general dezvirginarea este dureroasa precum si urmatoarele cateva penetrari ulterioare. Sangerarea este normala deoarece himenul care se rupe in momentul dezvirginarii, este de obicei bine vascularizar. Durerea va dispare la un moment dat, darastaseva intampla cam dupa 5-6 acte sexuale. Posibilitatea de a ramane insarcinata depinde de momentul la care s-a produs sexul si anume daca sexul sa petrecut in perioada fertila si ceea ce este cel mai important daca iubitul a ejaculat sau nu in vaginul tau.Pentru a putea aprecia si analiza daca exista probabilitatea de a ramane insarcinata, se poate da un raspuns cert si corect doar daca mentionezi perioada ultimei menstruatii, data la care urma sa apara urmatoarea menstruatie, data la care a avut loc dezvirginarea, ce tip de ciclu menstrual ai, adica regulat sau neregulat si cel mai important daca s-a ejaculat sau nu in vagin. Doar stiind aceste date se poate da un raspuns CONCRET si mai ales CORECT. Multa sanatate.

| neutrino a răspuns:

Dupa fiecare sex neprotejat poti ramane gravida.

| Bogdan_Timis_2001 a răspuns:

A 4 oara garantat ramai gravida