Haaaideti mai
Si eu, trebuie sa recunosc, am persoane pe site[poate doar una] pe care nu le suport, dar tin pentru mine, cred ca doar bubu stie pe cine nu suport... dar nu fac nimic impotriva acelei persoane
Tu chiar nu ai ce face acasa? Uita-te si tu la desene animate, citeste o carte gaseste ceva ca ne disperi!
Ce atata ura ma? nu suntem cu totii oameni ( ce am zis si eu
)... poate ca nici pe mine nu ma inghit unii pe aici da ce sa fac si eu. cum spunea si Alex Lapusneanu "Daca voi nu ma vreti eu va vreau"
asa ca asta e trebuie sa ne suportam.
Cauta-ti, frate de treaba! Ori vrei sa afli ceva util pe TPU, ori...lasa-neeee...lasa-neeee!
Mai fata daca u ai ceva cu fata aceea ( care mie mi se pare o persoana super) inseamna ca o invidiezi pentru ceva.Nu mai fii asa ciufuta ca nu iti sta bine.
Scuze dar nu mam putut abtine, ti sau mai dat raspunsuri la aceasta intrebare...gata ajunge! Du`te frate si strigati durerea in alta parte si lasa fata in pace.Sa iti fie rusine dracu, ia pune-te in locu` acelei fete?
Nu ii mai strica imaginea!
pa!
Off... dar ce ai cu fata?
Eu sincera sa fiu chiar nu vad nici un motiv sa fi suparata pe ea
Era sa zic eu cine e cu tine... da am oarecum respect fata de acesti minunati utilizatori
fato lasa-ne altceva mai bun de facut nu ai, decat sa spui ca te enerveaza ang3l__or_d3v1l? ne spui si noua motivu? sau e vb de invidie?
fetito nu stiu de ce "colegii' mei isi pierd timpul sa-ti raspunda la intrebarea aceasta extrem de"stupida" cand pot raspunde la intrebari serioase.
nu joaca de-a ta.ai cumva 10-11 ani?
Deci chiar nu gandesti? Termina-te cu intrebarile astea, nu vezi ca nimeni nu le suporta, nu faci decat sa atragi antipatia celorlalti!
Pai da, multi s-au " rastit" la tine dupa felul in care ai pus intrebarea, dar eu observ ca pui aceeasi intrebare si acum.De asta nu poti dormi tu noaptea? Daca nu-ti place de o anumita persoana, asta e, se mai intampla, nu toate pot sa-ti placa.Ma mir ca nu ne faci o lista
Se pare ca "nu e nimeni cu tine"...
Crezi ca intereseaza pe cineva ca te enerveaza pe tine "ang3l_or_d3v1l"? Nu fetit-o!
Mai bine vezi-ti de treaba ta ca devii chiar tu enervanta punand asemenea intrebari
Lasa fata in pace
s1mplek1ss întreabă: