| s1mplek1ss a întrebat:

bun, am vazut ca multi sau rastit la mine dup felul cum am pus intrebarea!
Acum va intreb: va enerveaza ang3l_or_d3v1l? care e cu mine?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai draga cu mine?
Faci grup anti ang3l_or_d3v1l?hee hee

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai dracilor... voi chiar nu aveti treaba?

| ellene a răspuns:

Ce tampenie...va inmultiti pe zi ce trece!

| SweetCandy a răspuns:

Unde e cu tine?rolling on the floor

| cLaudYu a răspuns:

Aveti chef de razboi?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se reformeaza bisericutele cumva? laughing

| s1mplek1ss explică:

Wow raspundeti la intrebare

| Silvia a răspuns:

Haaaideti mai straight face
Si eu, trebuie sa recunosc, am persoane pe site[poate doar unahee hee] pe care nu le suport, dar tin pentru mine, cred ca doar bubu stie pe cine nu suport... dar nu fac nimic impotriva acelei persoanebig grin

| Gabry a răspuns:

Raspund la intrebare:
NIMENI!happy

| annda a răspuns:

Tu chiar nu ai ce face acasa? Uita-te si tu la desene animate, citeste o carte gaseste ceva ca ne disperi!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ce intrebare e asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Voi chiar nu sunteți ciufulite?
Dacă aveți ceva de împărțit, pe privat, amiabil și de comun acord.
Postările de acest gen nu fac decât o reclamă negativă pentru cine pune astfel de întrebări (în situația dată, tu!).
O seară plăcută.
Pa, pa.

| SLeVeN a răspuns:

Ce atata ura ma? nu suntem cu totii oameniwinking ( ce am zis si eu laughing )... poate ca nici pe mine nu ma inghit unii pe aici da ce sa fac si eu. cum spunea si Alex Lapusneanu "Daca voi nu ma vreti eu va vreau"tongue asa ca asta e trebuie sa ne suportam.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mei voi chiar nu aveti ce face. rolling eyes

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cauta-ti, frate de treaba! Ori vrei sa afli ceva util pe TPU, ori...lasa-neeee...lasa-neeee!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga tu nu ai ce face

| viki a răspuns:

Ti s-au mai dat raspunsuri la intrebarea asta.

| FoXy a răspuns:

Mai fata daca u ai ceva cu fata aceea ( care mie mi se pare o persoana super) inseamna ca o invidiezi pentru ceva.Nu mai fii asa ciufuta ca nu iti sta bine.

Scuze dar nu mam putut abtine, ti sau mai dat raspunsuri la aceasta intrebare...gata ajunge! Du`te frate si strigati durerea in alta parte si lasa fata in pace.Sa iti fie rusine dracu, ia pune-te in locu` acelei fete?

Nu ii mai strica imaginea!

pa!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Off... dar ce ai cu fata?big grin
Eu sincera sa fiu chiar nu vad nici un motiv sa fi suparata pe eawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

totusi nu inteleg, ai pus cele 2 intrebari la categoria dragoste si sex?! de ce?

| SweetCandy a răspuns:

Pai nu ti-am sp eu...nu e multumita de tn...nu esti buna la patrolling on the floorrolling on the floor

| bluerose a răspuns:

Nu, da incepi sa ma enervezi tu.

| Abcfunny a răspuns:

Era sa zic eu cine e cu tine... da am oarecum respect fata de acesti minunati utilizatori

fato lasa-ne altceva mai bun de facut nu ai, decat sa spui ca te enerveaza ang3l__or_d3v1l? ne spui si noua motivu? sau e vb de invidie?

fetito nu stiu de ce "colegii' mei isi pierd timpul sa-ti raspunda la intrebarea aceasta extrem de"stupida" cand pot raspunde la intrebari serioase.
nu joaca de-a ta.ai cumva 10-11 ani?

| Casiana a răspuns:

Deci chiar nu gandesti? Termina-te cu intrebarile astea, nu vezi ca nimeni nu le suporta, nu faci decat sa atragi antipatia celorlalti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati-le ma, sunt si ele mici! acu se face ora 22, ora de laptic si merg la culcare!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Du-te mei fetito la culcare s-au impartit pijamalele

| margaritar a răspuns:

Esti praf

| alle529 a răspuns:

Nu absolut deloc!happy

| Andreea_7493 a răspuns:

Pai da, multi s-au " rastit" la tine dupa felul in care ai pus intrebarea, dar eu observ ca pui aceeasi intrebare si acum.De asta nu poti dormi tu noaptea? Daca nu-ti place de o anumita persoana, asta e, se mai intampla, nu toate pot sa-ti placa.Ma mir ca nu ne faci o lista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repet cum am mai spus pana acum si la celelalte pers care nu suporta unele pers... Mie mi se pare simpatica si nu am pentru ce sa o urasc sau altceva pentru ca nu mi-a facut nimica happy.

app ...ar trebuie sa iti gasesti cv de facut ...si sa nu mai pui intrebari ridicole happy

| byenkutzyk a răspuns:

laughingSe pare ca "nu e nimeni cu tine"...laughingCrezi ca intereseaza pe cineva ca te enerveaza pe tine "ang3l_or_d3v1l"? Nu fetit-o!winkingMai bine vezi-ti de treaba ta ca devii chiar tu enervanta punand asemenea intrebarilaughingLasa fata in pacewinking