Cel mai penibil moment l-am trait in pat, in timpul actului sexual, dar am trecut peste el.
Chestiile din pat nu se raspandesc in exterior.
Zgomotele ce se produc in dormitor fara vina nimanui, (doar acesta este un organism si functioneaza ca atare ), nu trebuie sa le bagi in seama, a fost o pura intamplare. Nu insista asupra acestui aspect, ci asupra actului sexual in sine. Stiu ca nu iti este deloc bine, dar daca s-a intamplat, asta e, se poate intampla oricui, asta e viata, trebuie sa nu dai atentie si sa stii sa treci cu dezionvoltura mai departe sa incerci sa adopti noi pozitii, ca sa atragi atentia de la cele ce se intampla nevoit, deci fruntea sus, suntem oameni si ni se poate intampla fara voie ori si cui; incearca ca atunci cand te intalnesti cu prietenul sa mananci cu mult mai devreme, macar cu o ora inainte si sa iei carbune de la farmacie doar o pastila sa inghiti dupa masa caci acesta te va ajuta sa elimini gazele adunate cand mananci acasa in fuga. numai bine si astept sa imi scrii cand ai nevoie de mine pe privat, Lucien.
Cel mai penibil?))
pfff daca ai stii))
Poi n`a fost mare lucru
Am tras un partz)))))))))))))))))))))))
Asta e s`a intamplat se putea intampla oricui:*
doamne-))
Kidd simo mi s-a intamplat si mie
dar nu asta e cel mai penibil
eram pe gheata iar el ma astepta cu niste prieteni si m-am dus la el sa'i arat ceva si am cazut pe spate cu picioarele in sus in fata prietenilor lui
bine ca nu au ras din bun simt)
de altceva mai penibil nu am avut parte
Anabellasos întreabă:
boro întreabă: