Buna! Pari un tanar destul de istet, de aceea cred ca intelegi ca ai nevoie de timp pentru a te cunoaste pe tine insuti si pentru a-ti da seama de ceea ce iti doresti cu adevarat.Esti tanar deci ai timp suficient sa o faci.Toata lumea vorbeste despre identitate sexuala, dar mai putin de cea asexuala sau demisexuala(conditia in care simti atractie fizica si ai dorinta sexuala numai fata de parteneri pentru care ai dezvoltat deja sentimente, fie ei de sex feminin sau masculin). Cred ca este important sa te informezi cat mai mult despre aceste subiecte pentru a le intelege mai bine.La un moment dat, poate vei experimenta si practic pentru a te simti sigur de ceea ce iti doresti sau nu, dar te sfatuiesc sa faci acest pas numai daca este ceea ce tu iti doresti cu adevarat si mereu cu prezervativ.In orice caz, esti la varsta la care vrei sa intelegi cat mai multe despre tine insuti si este firesc, dar fa-o cu cap si numai daca tu iti doresti asta cu adevarat si nu tine cont de presiunea sociala care mereu are grija "sa te indrume" catre o "normalitate" superficiala.Mult succes in toate!
Pana nu vei avea experiente sexuale atat cu fete cat si cu baieti, nu vei stii cu certitudine daca esti sau nu gay, daca iti plac mai mult fetele sau baietii.
Dar toate la timpul lor, fiindca esti inca adolescent si ai timp sa explori.
Te sfatuiesc sa te apuci de un sport care stimuleaza hormonii de crestere (inot, volei, handbal, baschet) fiindca mai ai sanse sa cresti pana la 18-20 de ani, cand se incheie cresterea la voi, baietii.
Parerea mea chiar daca este evident acida, este ca o coerenta in exprimare ( mai putin mix romana-engleza si onomatopee plus cuvinte inventate ), o directie mai certa, un pic mai multa modestie, si stingerea pe cat posibil a dorintei de a iesi in evidenta la adapostul anonimatului, ar fi exact calea pentru a gasi in viitor un TU de care sa fii mandru. In viitor normalitatea va fi un exponat de muzeu inconjurat de alarme sofisticate.
Poti sa încerci aa vorbești cu un baiat din comunitatea asta, dacă nu gasesti pe cineva din cercul tau de persoane te ajut eu