Draga mea, te foloseste, cu regret ti-o spun.Si tu, faci rau ca accepti. Daca vei invata sa spui NU, poate ca va deveni interesat si de persoana ta.Pana atunci,de cate ori va dori sa faca sex, te va cauta pe tine, inca nu l-ai refuzat niciodata...Mult noroc!
Sunteti, cum zice americanu' "Sex-friend's". Adica va vedeti numai pentru a va descarca fizic si gata, asta reiese din descrierea pe care ai facut-o.
Dupa o saptamana sa si faceti dragoste?:O.eu zic sa o lasi mai moale cu atata dragoste.si sa vorbesti cu el.si sa ii spui sa se hotareasca ori va despartiti ori continuati relatia.nu te mai lasa folosita de el.sincer.eu asta am inteles din ce ai zis tu.ca el te cam foloseste cand are nevoie de o fata.ai grija ce faci:*
Ok am inteles, multumesc pentru raspunsuri. dar de ce se supara cand mai vorbesc cu fostul prieten la telefon sau la gandul ca si ex e din oras si oricand pot sa ma intalnesc cu el...sau in timpul cand "ne-m despartit" el a mai incerct cu fosta prietena si nu a mers si cand i-am spus ca nu ma mai intalnesc cu el ca stiu ca are prietena a inceput sa mi dea explicatii desi nu i le-a cerut nimeni. Daca vrea doar sex se mai comporta asa? De asta ce mai ziceti?
Măi fată, toată lumea ți-a zis adevărul iar tu refuzi să îl vezi!
De ce nu accepți odată? Chiar așa proastă ești?
Iar răspunsul e simplu! Actorie, teatru, măști! Cum vrei tu să le spui. Trebuie să pară cât mai credibil ca proasta de tine să nu se prindă. Mai bagă o vorbă frumoasă... mai face un gest să te facă să te simți iubită în ciuda faptului că te folosește ca pe o cârpă, mai face pe maturul sau imaturul depinde de situație, se mai joacă puțin cu tine...
Tu chiar nu realizezi? Sper să intre mințile alea în cap. Cu ajutorul nostru sau nu. Sper să nu o trăiești și să fi priceput din prima.