1..In acest moment pe primul loc ar trebui sa fie invatatul.2..Cu ce drept poti tu sa-i interzici prietenului tau o eventuala reluare a vechii relatii? 3..Incearca sa gandesti rational fara patima si ranchiuna.
Incearca si sa nu te mai gandesti la ea si concentreaza-te pe studiu necesar pentru a trece cu brio BAC-ul, si a-ti face un viitor asa cum ti-l doresti.
In locul tau eu: (1) m-as concentra pe scoala si (2) mi-as pastra prietenul. Tu esti de vina ca s-a ajuns aici, eu niciodata nu am intrat intr-o relatie cu o fata care a fost cu un prieten, exact ca sa nu mi se intample ce ti s-a intamplat tie. Crezi ca prietenului i-a fost bine cat ai fost tu cu fata?
Esti destul de mare, si faptul ca te-a parasit artrebui sa-ti dea de gandit pe viitor, parerea mea este ca nu merita sa pierzi un prieten adevarat pentru o...usuratica
Ți-o spun cu toată inima, ti-ai pus prea mult încrederea in acea persoana crezând ca va fi bine pe viitor, si uite asa ai ajuns la aceasta dezbatere in care nu mai STI ce sa faci si cum sa procedezi. Lumea este mare, atât de mare încât prostia a ajuns la culme. Este bine sa te gandesti la viitorul tau pentru ca nu toți se gândesc la tine chiar daca iti sunt prieteni asa cum zic unii. Pe primul plan gândește pozitiv:Scoala daca o continui nu pierzi nimic, ba mai mult te câștigi pe tine.Iti spun sicer ca imi place genul tau, cum ai prezis mai sus ca ai putini "Prietenii" nu se merita sa ai mai mulți de doi 3 prietenii. Lupta pentru tine chiar daca ea ti-a facut sufletul amar si fiinta ta de rusine, in unele lucruri unde esti conștient ca ai greșit.Acum uita tot ce a fost si fi gata sa inveti in următoarea relație. Fete mai sunt, insa nu toate cu capul pe umeri. Iti urez Bafta
beausingurlamasamea întreabă: