anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun deci am o problema m-am certat cu iubitul meu si unu a inaput sa se dea la mine a venit m-a luat de la scoala m-a dus acasa mi-a cerut nru de tel dupa eu m-am impacat cu iubitul meu si acest baiat tot continua sa imi aduca flori ma suna mereu ma streseaza pe mess ma duce acasa nu il mai sufar i-am spus ca nu imi place de el ca vrea sa fiu singura o perioada.si nu intelege daca ii spun ca am iubit zice ca il gaseste el si ca il bate. e si mai mare ca mine. nu pot sa scap de el ce sa ii fac?

6 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Pur si simplu nu-i mai raspunde la apeluri,refuza-l sa te duca acasa,mai pe scurt ignora-l,fii indiferenta, nu-i atrage atentie, poate in asa fel nu te va mai cauta.

| Johnny_3797 a răspuns:

Sa-i spui la iubitul tau el va gasi o solutie, spune ca te urmareste si tot asa daca nu va rezolva el atunci parintii happyDar cel mai bine e ca ei sa vorbeasca si tu sa fii tot si sa spui ca nu vrei cu el dar vrei cu iubitul tau si daca nu va intelege vei chema politia si gata sau macar la parinti happy

| soricica a răspuns:

Ai facut o prostie ca l-ai bagat in seama de prima data [nu cred ca trecusera luni de zile in care nu ai mai vorbit cu iubitul tau, ca sa poti incepe fara niciun regret alta "relatie"]. Spune-i iubitului tau de ceea ce se intampla si o sa te ajute el intr-un fel, cred ca asta e cel mai bine.
Bye:*

| 4b a răspuns:

Pai vezi ce se intampla mai pustoaiko daca le permiti baietilor sa-ti tina acompanie? laughing glumescwinking e cam greu sa scapi de admiratoru' asta, insa chiar daca este mai mare poti sa-i gasesti ac de cojocwinking

| Pinki_3349 a răspuns:

1: sunt destul de curios cati ani ai si cati ani are baiatul ala?
2: incearca sa nu il mai bagi in seama, doar ai iubit...sau spune-i ca vrei sa fiti doar amici, si ca nu il iubesti decat ca pe un amic... poate va mergetongue daca mai vrei sfaturi.da un mesaj pe privat.imi place sa ajut oamenii

| y2k_1473 a răspuns:

Il ignori,... se satura el. Daca nu il ameninti cu politia.