anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun deci, direct la subiect. Fratele meu are 19 ani si i se intampla o chestie destul de ciudata. A fost lăsat balta acum câteva luni de o fata. A trecut peste, fiind ajutat de o alta fata. Nu au avut vreo relatie. Doar ca mereu era acolo pt el. Il asculta mereu, indiferent de subiect. Era deschisa cu el. Va dati seama ca fata s-a îndrăgostit lulea de fratele meu. El cu chiu cu vai si-a dat seama ca si el e îndrăgostit de ea, însă nu face nimic in legatura cu asta. Cand l-am întrebat de ce, a zis ca nu vrea s-o complice...sa nu o strice cu anturajul lui. Si in plus, zice ca viitorul lui e al naibii de prostesc, si cică ea merita ceva mult mai bun de atat. Dupa cum o stiu eu pe fata, nu e materialista. Se multumeste cu o plimbare banala in parc in locul unei cine intr-un restaurant scump ca de exemplu. E totul prea trist...si nu incerc sa ii aduc împreună sau ceva, dar as vrea sa aud păreri....deci cine a avut răbdare sa citească pana la capăt, spuneti-mi va rog părerea. Sunt eu nebuna, sau fratimiu asta e cam aiurit?

6 răspunsuri:
| MaryIngerPazitor a răspuns:

Buna happy
Iata parerea mea:
Toti simtim ca cel/cea pentru care avem sentimente merita ceva mai bun. Normal ca asta simte si fratele tau. De ce sa nu incerce sa aiba o relatie cu ea? Daca i se pare ca anturajul lui nu e unul potrivit pentru ea, singurul lucru pe care trebuie sa il faca e sa nu o "introduca"(daca pot spune asa) si pe aceasta fata in anturaj. In rest, nu conteaza banii, daca ei se iubesc reciproc. Ar trebui sa acorde o sansa acestei relatii si, daca nu merge, asta e. N-a fost sa fie. Dar, vorba aia, incercarea moarte n-are! happy
O seara frumoasa.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este treaba lui, el decide cu cine face SEX, nu tu

| RAY a răspuns:

Omul find imatur fuge de relatii, tu ca sora il cunosti? poate ca e mai ok la varsta lui sau fost dezamagit nu stiu, tu esti sora lui ar fi bine sa stii asa ceva

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Da-i timp sa ma creasca. Daca pierde fata e pierderea lui.E un "pussy"

| mihai69 a răspuns:

„Sunt eu nebuna, sau fratimiu asta e cam aiurit?"
Ambele. Sau niciuna...
El probabil că nu s-a vindecat total de teama unei (noi) relații. Lasă-i în voia lor, timpul le va rezolva pe toate.

| R0R0 a răspuns:

Daca o place si el de ce nu e cu ea?
Nu cred faza cu nu sunt prea bun pentru ea.
Ce-ar fi sa le faci tu o surpriza?
Sa o chemi pe fata ca sa vorbesti cu ea, dar sa il chemi si pe fratele tau si sa se intalneasca ei doi, iar tu sa fii acolo ca sa ii indrumi