Dar tie chiar tsi se pare ca acest baiat merita? eu am impresia ca nici macar ca prietena nu te merita din moment ce face asa. l'ai intrebat daca tine la tine ca la o sora, bun, dar ce motiv avea el sa se supere? lasa'l o perioada in pace, si daca chiar tine la tine ca prietena, o sa vina el la tine.
Intuiesc faptul ca tu ai fost cea care a stabilit ca nu va potriviti ca iubiti, ci doar ca amici. Daca a vazut omu' ca tu ai abordat problema asa, ce putea sa zica? A zis la fel ca tine ca sa nu pice de fraier. Practic, tu esti cea care i-a dat papucii si ai pretentia ca el, nu numai sa accepte chestia asta, ci mai mult, sa iti fie amic in continuare. Ce vrei de la el? E si el om, are orgoliul lui.
Ideea e ca nu eu m-am despartit de el am fost amindoi de aceeasi paree nu mai mergea asa
Pai vorbeste cu el si spune-i ca vrei sa fiti doar amici, si vezi ce spune. Iar daca tot asa se comporta cu tine si te ignora lasa-l n pace va veni el la tine, nu inteleg sincer de ce se comporta asa doar ca l-ai intrebat daca tine la tine ca la o sora . In fine, eu spun sa vorbesti cu el daca vrea bine da nu treaba lui.
Bafta
Sa mor eu daca am inteles ceva da iti zic eu paraseste-l daca nu ti se pare potrivit
Complicata situatie. Intr-un fel te inteleg dar p de alta parte il inteleg si p el. L-ai ranit. Poate ca in acea perioada a reusit sa tina la tine mai mult decat iti poti da seama. Faptul ca ai deja p altcineva langa tine care te face fericita poate ca il doare. Totusi daca il vrei langa tine ca prieten trebuie sa faci cumva sa vb cu el, sa-i explici. L-asa-i un mass lung p mess cand e iesit cu ceea ce simti, fi sincera zii ca nu ai putut sal iubesty ca p un iubit dar ca il apreciezi ca p un frate si ca vrei sa continuati prietenia. Bafta