| 1Q a întrebat:

Bun deci la sala este o fata de care imi place insa nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca am încercat sa aștept sa o ajut la un aparat sau ceva insa nu am prins oportunitatea,ajutati-ma sa stiu ce sa fac sa zicem ca merg la ea si o întreb buna ce faci, cat e ceasul, etc si pe urma ce? Va rog ajutor FUNDA

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Bagi mai mult etc, si daca tot nu merge, te retragi, ca doar nu o sa stai popandau langa ea daca nu ai ce vorbi.

| 1Q explică (pentru neutrino):

Ce sa bag mai mult?

| happygirll a răspuns:

Pai, mergi si intreaba cat e ceasul si dupa ce iti spune spune-i mersi si prezinta-te, apoi ea o sa se prezinte si intreaba daca ii place sa mearga la sala, cati ani are, daca ii e sete, poate ii aduci o apa, etc, si apoi la sfarsit spune-i ca ti-a facut placere sa o cunosti si ca poate v-ati putea intalni si altundeva in afara de sala. poate in parc cu bicicleta sau rolele, depinde cati ani ai, iar daca esti mai timid, mai asteapta cateva antrenamente pana sa o inviti in oras, dar de fiecare data cand o vezi la sala salut-o si zambeste...si daca mai ai ce o intreba, mai intreab-o ceva sau intreaba daca vrea un suc, apa sau daca a obosit (asta dupa ce a trecut ceva timp dupa ce va antrenati). sper ca te-am ajutat.

| 1Q explică (pentru happygirll):

Pai da faza cu cat e ceasul nu merge ca sunt vreo 2 ceasuri pe pereti la sala

| happygirll a răspuns (pentru 1Q):

Incearca atunci: Hey, esti foarte priceputa..Ai putea ajunge o sportiva. Pot sa te intreb de cat timp faci sport? sau pur si simplu mergi la ea si ii spui hey eu sunt si spui cum te cheaba apoi zambeste. Si intreaba cum se numeste sau incearca sa treci pe langa ea si sa o lovesti cu umarul apoi iti ceri scuze si te prezinti si o intrebi daca o doare ceva...nu prea stiu daca la sala vei putea face asa ceva, dar... altceva nu imi vine in minte.

| danieldani a răspuns:

Te duci usor asa la ea ii zambesti si o intrebi ce face. dar nu asa ca un disperat...de duci incet..si ii spui daca are nevoie de ajutor..si ii spui ca e frumoasa.ii sta bine in ce e imbracata...gen de astea crede-ma merge! Funda?