| 1Q a întrebat:

Bun deci la sala este o fata de care imi place insa nu stiu cum sa intru in vorba cu ea ca am încercat sa aștept sa o ajut la un aparat sau ceva insa nu am prins oportunitatea, ajutati-ma sa stiu ce sa fac sa zicem ca merg la ea si o întreb buna ce faci, etc si pe urma ce? Va rog ajutor FUNDA

4 răspunsuri:
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Pai poti vorbi cu ea despre sala, pana acum asta stii ca aveti in comun. Intreab-o de cat timp face sala, ca ai tot vazut-o pe-aici. Fa-i un compliment, ca arata bine. Cati ani are, unde e la scoala. poti sa-i zici ca prin oras nu ai vazut-o. Bafta!

| Caracter3 a răspuns:

De exemplu mie a inceput acum 3 ani sa'mi placa de prietenul meu pentru ca era amuzant pur si simplu dupa am inceput sa'l indragesc si mai tare pentru ca se comporta frumos cu mine, ma gadilea sau chiestii de astea. a contat si faptul ca vorbea mult cu mine si am reusit sa'l descopar asa cu este eplus ca'i plac si animalele si copii. Nu trebuie sa faci lucruri marete daca e o fata simpla, draguta si intelegatoare poti sa'i dai si un creion pe jumatate folosit si ei sa i se para dragut (parerea mea)
SUCCES scumpule!

| itsmebitches a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie... imi place de o fata de la scoala de la mine, numai ca nu prea puteam vorbi cu ea fata in fata pentru ca e tot timpul cu cineva in jurul ei, asa ca am vrut sa vorbesc cu ea pe fb. Nu am stiut cum sa incep, asa ca i-am zis "buna, ce faci?" si de acolo am inceput sa vorbim si am vorbit ore in sir big grin primul pas e cel mai greu, dupa aia decurge totul de la sine

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca ea nu te lasa s-o ajuti la un aparat,roag-o tu sa te ajute ea pe tine,sa cheme antrenorul,sa-ti spuna cat rezista ea la cutare aparat,etc.
Ce anume ii spui tine numai de tine,noi nu-ti putem da expresii si cuvinte pe care sa i le spui si sa-i atragi atentia.
Ajunge s-o saluti,fa asta zilnic si sa-ti insotesti salutul si cu un zambet.
Poate ca fata chiar nu doreste sa fie abordata,lucrul asta observa-l discret,e deschisa,e tacuta,cum se comporta cu cei din jur?
Daca vreo cateva zile o saluti si-i zambesti, fara alte adaosuri, intr-o buna zi ii vei putea spune si doua vorbe, nu? Initial, obisnuieste-o cu prezenta si salutul tau si pe urma cauta sa-i vorbesti!
Bafta!