| florynukk a întrebat:

Bun... deci m-am saturat sa sufar pentru un prost care nu stie nimic. Mi-a ajuns. Ma ajuta cineva sa trec peste aceasta despartire? Finish!

Răspuns Câştigător
| AlinaEremiaFan a răspuns:

Buna florynukk!
Bun, deci inteleg ca el te-a ranit ff mult daca suferi asa tare! Incearca sa nu te mai gandesti la el pentru un timp, sa incerci sa il eviti pana iti trece! Mai iesi si tu cu prietenele, incearca sa gasesti un alt baiat care sa tina mai mult la tine(Atentie! Nu am spus ca el nu a tinut la tine! E posibil el chiar sa fi tinut la tine, doar ca i-a trecut!)! Fa o activitate pe care nu ai mai facut-o de mult timp si care iti face placere(gen, daca iti place sa inoti si nu ai mai mers de muult la un bazin, du-te si inoata cat ai tu chef! Te va face sa te simti mai bine si in timp ce te vei simti bine vei uita de elwinking Si daca te-a facut sa suferi inseamna ca e un badaran big grin

4 răspunsuri:
| DaReZon a răspuns:

Salut florynukk.
Ca sa uiti de el trebuie sa urmaresti cativa pasi:
Prima data sa te desparti de el. Stergei din ID, de la prieteni din Facebook, numarul sau de telefon etc.
Apoi incearca sa te indragostesti de altcineva si vei uita complet de el. La mine chiar a functionat happy Succeswinking
Regards, woozie_triade@yahoo.com

| TaZManik a răspuns:

Ar fi bine sa te gandesti de doua ori ceea ce faci poate nu e bine iar daca vrei sa va despartiti nu brusca lucrurile.Ia-o usor poate sunt sanse de mijloc intotdeauna cine te iubeste se intoarecde la tine oricat de rau ar fi.

| florynukk explică (pentru TaZManik):

Sincer, nu cred ca m-a iubit niciodata la cat de distant era mereu in relatia noastra... De 2 ani mi-a ajuns.

| Grama_Alex_1996 a răspuns:

Indragostestete de alt baiat poate unul maid e treaba ca alahappy